25 / 04 / 2024

Velia Port'ta 92 bin TL'ye ! Daire alana araba hediye!

Velia Port'ta 92 bin TL'ye ! Daire alana araba hediye!

Firma: Sistem Barter ve ASAD İnşaat Ortaklığı

Proje: Veliaport

Sistem Barter ve ASAD İnşaat ortaklığında Çerkezköy'de inşaatına başlanan Velia Port projesinden ev alanlara sıfır kilometre araba hediye edilecek...



İstanbul’a 45 dakika, Tekirdağ Çerkezköy’e 5 dakika mesafede bulunan Velia Port projesi  8 blok ve 320 dairelerden oluşan projeden ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunduklarını belirten Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, " Veliköy Belediyesinin de desteğiyle Organize Sanayi Bölgesi’nin hemen yanında inşaatına başladığımız projede konut alacaklara cazip bir yatırım imkanı sunuyoruz. 92  bin TL ile 325 bin TL arasında değişen fiyatlara satışa sunduğumuz daireler 18 ay sonra sahiplerine teslim edilecek. Projeden %10 peşinat ile daire alınabilecek geri kalan kısım ise 36 ay sıfır faiz avantajı ile ödenebilecek. Temmuz ayında temelini attığımız projede  5 ayda 160 daire satısı  gercekleşmiştir. 31 Aralık 2012 tarihine kadar projemizden daire alanlara herhangi bir çekiliş yada kura olmaksızın sıfır kilometre Chery Kimo marka  bir araba hediye edeceğiz. Son dönemlerde cazibe merkezi haline gelen bölgede daire alanlar kira geliriyle 8-10 yılda yatırımını amorti edebiliyor. Ayrıca üretim yapan pek çok fabrikanın buraya taşınmasıyla hareketlilik daha da artacak" diye konuştu.


Velia Port ta 92 bin TL ye ! Daire alana araba hediye!

 

VELİKÖY YENİ CAZİBE MERKEZİ 

Velia Port projesinde 320 daire seçeneği yer aldığını ifade eden Besle, " 26 bin metre kare alanda kurulu konut projesinde havuz, Fitness, Basketbol sahası, Tesnis Kortu, Açık otopark ve ticari alanlar mevcut. Namık Kemal Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi 2 binden fazla öğrencisiyle 2013-2014 eğitim yılında hemen yanı başımızda faaliyete başlayacak. Projenin hemen karşısına Tekno Park inşaatına başlanacak. Projeden direk TEM otoyoluna bağlanılabiliyor. Projemiz hızla gelişen Veliköy’ün yeni toplu konut alanında yer alıyor. Ankastreli olarak teslim edilecek dairelerde ebeveyn banyosu da mevcut” diye konuştu. 


0 212 465 36 50

0 282 726 38 29

http://www.veliaport.com/


projeye sor



Geri Dön