29 / 03 / 2024

Velibaba Sosyal Konutları sahiplerine teslim edildi!

Velibaba Sosyal Konutları sahiplerine teslim edildi!

Velibaba Sosyal Konutları sahiplerine teslim edildi. Mülkiyeti imar planlarına göre yol, park gibi donatı alanlarında kalan 69 gecekondu sahibi, Akşemseddin Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura çekimi ile oturacakları daireleri seçti.




Pendik Belediyesi tarafından gecekondu sorunun çözümünde kullanılmak üzere inşa edilen  126 dairelik Velibaba Sosyal Konutları'nın ilk ev sahipleri, kura çekilişi yöntemi ile belirlendi. Mülkiyeti imar planlarına göre yol, park gibi donatı alanlarında kalan 69 gecekondu sahibi,  Akşemseddin Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura çekimi  ile oturacakları daireleri seçti.  Kura çekimi esnasında heyecanlı oldukları gözlenen vatandaşlar,  daha sonra  dairelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yetkililer, kalan konutların da yine kura çekilişi ile gecekondu sahiplerine verilmeye devam edileceğini bildirdi.


Yeni evlerini çok beğendiler


Velibaba Sosyal Konutları’nda oturacakları daireleri kura ile seçen yeni ev sahipleri, daha sonra anahtarlarını aldılar. Ailece yeni dairelerini gezen ev sahipleri, konforu ve manzarası karşısında mutluluklarını dile getirerek başta Belediye Başkanı Dr. Şahin olmak üzere emeği geçen tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.  


Nazilli Çelik: Belediye çalışanlarına, özellikle de Başkanımız Kenan Şahin'e yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Daireler çok güzel. Yıllardır beklediğimize değdi.


Cafer Çakır: Allah devletimizi her zaman başımızdan eksik etmesin. Belediyemizin bizleri yalnız bırakmayacağını biliyorduk. Bizlere çok güzel daireler verdi. Herkese teşekkür ediyorum.


Orhan Kaya: Çok mutluyuz. Kurayı kızıma çektirdim. Onun şansına yeni dairemizin sahibi olduk. Kızım da, bizde yeni dairemizi çok beğendik. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.


Esra-Adem Çetin: Pendik Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Bizi ev sahibi yaparken ömür boyu borçlanmaktan kurtardı. Minik kızımın şansına yeni ev sahibi olduk.


Kadir Karabulut: Beklediğimizden çok daha güzel bir eve taşınmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sürece kadar bizimle yakında ilgilenen belediye yetkililerine ve Başkanımız  Kenan Şahin'e çok teşekkür ediyorum.


Ayhan İren: Belediyenin bizlere sunduğu hem konforlu, hem deniz  manzaralı bir eve sahip olduk. Çok mutluyuz. 





Pendik Belediyesi


Geri Dön