23 / 04 / 2024

Kağıthane'deki sosyal konutlar sahiplerine teslim edildi!

Kağıthane'deki sosyal konutlar sahiplerine teslim edildi!

Kağıthane Belediyesi tarafından devam edilen kentsel dönüşüm çalışmalarından etkilenen vatandaşlar için yapılan sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi.



 

Kağıthane'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta yapılan ve 14 bağımsız bölümden oluşan projenin teslim töreni gerçekleştirildi.

 

Açılışta açıklamalar yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeye 34 yeni eser kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek, sosyal konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi. Kağıthane’de kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Başkan Kılıç, “İlçemizdeki eski yapıların büyük bir bölümünü dönüştürdük. Eskiden havası en kirli ilçe konumundaydık. Bu duruma sebebiyet veren başta fabrikalar olmak üzere bir çok yapılı kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ortadan kaldırdık. Bu sayede İstanbul’da havası en temiz ilçe konumuna ulaştık. Bu konuda bizim gayretlerimiz kadar halkımızın sabrı da önemli rol oynadı” diye konuştu.

Başkan Fazlı Kılıç, bin 145 metre kare alan üzerine yapılan projenin, 14 bağımsız bölümden oluştuğunu belirtti.

 

Kağıthane Belediyesi

 


Geri Dön