20 / 04 / 2024

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Velux Ankara

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 



Ankara'da Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity tarafından hayata geçirilen toplamda 72 bin metrekare proje alanına sahip, 11 blok olarak inşa edilen 1000 konutlu yapısıyla Velux Ankara'da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmalarının ortak girişimiyle inşa edilen  Velux Ankara  ile ilgili açıklamalarda bulunan  Fırat Life Style  COO’su Ahmet Fırat, 2021 Ocak ayında temellerini attığımız projede çalışmalarımız hızla devam ederken, şu ana kadar inşaatın yüzde 40’ını tamamladık. 2022 yılı Aralık ayında ise daire sahiplerine teslimatlarımızı gerçekleştireceğiz. Satışları devam eden projemizde cadde ve meydan mağazalarını da satışa açmış bulunuyoruz” dedi. 

 Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

“Başkentte konut satışları büyük talep görüyor”

TÜİK rakamlarına göre 2021 Ocak ve Haziran ayları arasında Ankara’da toplam 53 bin 575 konut satışı yapıldığını söyleyen  Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, “Ankara’da yıl genelinde en çok satış geçtiğimiz haziran ayında gerçekleşti. Toplam 13 bin 401 konutun satıldığı başkentte, artan taleple birlikte konut satışlarının son yıllarda yükselişe geçtiğini görüyoruz. Ankara’nın kendine has tarihi dokusu, sahip olduğu sosyal ve kültürel zenginliğin yanı sıra, aldığı önemli yatırımlarla da dünya kenti olma yolunda her geçen yıl sürekli gelişim gösteriyor” şeklinde konuştu.

Velux  Ankara  ile başkentin doğal güzelliklerine uygun konutlar inşa edildiğini ve diğer yandan modern hayatın tüm ihtiyaçlarını bir araya getiren yeni nesil bir rezidans hayattarzı sunduklarını döyleuen Ahmet Fırat, “Sosyal donatılarıyla farklılaşan projemizde 18 bin metrekarelik kısım sadece peyzaj alanı olarak ayrılırken 3 bin metrekare spor salonu, aktivite odaları, davet odası, müzik odası, sinema odası, satranç odası ile çok amaçlı salon, çalışma atölyesi, kapalı yüzme havuzu ve etkinlik alanlarından oluşan sosyal alanlar da kullanıcıların ihtiyacına karşılık verecek şekilde inşa ediliyor” diye belirtti.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Ankara’nın ticaret noktası olarak ön plana çıkan ve İstanbul yolu üzerinde bulunan bölgesinin en iyi konumuna sahip Velux Ankara’da daireler 1+1, 2+1 A, 2+1 B, 3+1, 4+1 A ve 4+1 B şeklinde tasarlandı. Bu kapsamda 316 adet adet daire 1+1 formatında satışa çıkarken 155 adet 2+1 A daire, 112 adet 2+1 B, 33 adet 3+1 daire, 152 adet 4+1 A daire ve 232 adet 4+1 B daire seçenekleri de bulunuyor.

Velux Ankara'da 670 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Web: http://www.veluxankara.com/


projeye sor



Geri Dön