23 / 04 / 2024

Venedik Karnavalı İstanbul'a geliyor!

Venedik Karnavalı İstanbul'a geliyor!

Viaport Venezia'da 365 gün Venedik'te yaşama keyfinin yanında, her yıl İstanbul'da Venedik karnavalı olacak. Kanalları,gondolları,mimarisi ve estetiğiyle değil, kültür ve yaşam tarzıyla da Venedik'i İstanbul'a getiriyoruz.



* Viaport Venezia projesinden bahsedermisiniz?


Viaport Venezia ve yeni etabı Venedik Saryaları'nın kısaca tarifini yapmak gerekirse;İstanbul'un Avrupa yakasında bir Venedik doğuyor. Sadece kanalları ve gondolları,mimarisi ve estetiğiyle değil kültür ve yaşam tarzıyla da Venedik'i İstanbul'a getiriyoruz. Karnaval tarihlerinde her yıl İstanbul'da da bir Venedik karnavalı olacak.


* Projenin bulunduğu lokasyondan bahsedermisiniz?


Bir proje düşünün Gaziosmanpaşa semtinde,Tem'in üzerinde,hemen projenin önünde hali hazırda işleyen bir tranvay istasyonu İstanbul'un birçok yerine ulaşım sağlayabiliyor ve yanı zamanda 2017 yılında açılacak olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı projesinin istasyonlarından birinin burada olduğu bir projeden bahsediyoruz. İstanbul'da en önemli unsurlardan birinin ulaşım olduğunu düşünürsek; Havaalanı ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 dakika mesafede,raylı ulaşımın göbeğindeki bu projenin lokasyon olarak ne kadar önemli olduğunu kısaca özetlemiş oluruz.


* Venezia'nın ofislerinden bahsedermisiniz?


Venezia hem ev,hem sosyal,hem de iş yaşamını bir araya getiriyorve iş dünyasının rotası Gaziosmanpaşa'ya çeviriyor. Evinden çıkıp,işine gitmek isteyenler için Venedik'te hayal edilemeyecek güzellikte bir yaşam vaat eden projemizde,250 adet yatay mimari konseptinde tasarlanan ofis bulunuyor. İtalyan mimarisiyle tasarlanan ofisler San Marco Meydanı'na bakıyor ve modüler tasarımıyla istenen büyüklükte ofislere sahip olunabiliyor. 3,30 metre tavan yüksekliğiyle ferah bir ortamda çalışma imkanıda sunan ofislerde çalışacak olan ofis çalışmaları,öğle yemeklerini Venedik'te yerken,ofis sahipleri müşterilerini Venedik'in en ünlü restoranlarında ağırlayacak ve iş bağlantısı için davetlilerini projemizin içerisindeki otelimizde konaklatabilecek. İstanbul'un yoğun stresinde konumlanan ofislere göre,tasarımı,mimarisi ve lokasyonuyla artı puan toplayan projemize,yabancı yatırımcılarda, oldukça yoğun ilgi gösteriyor. İstanbul'da Venedik hayalini gerçeğe dönüştüren Venezia, iş yaşamının stresinden uzaklaştıran ofisleriyle,çalışanların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.



YÜZDE 5 PEŞİNAT, 1 YIL SONRA ÖDEME


* Daire almak isteyenlere ne gibi kolaylıklar sunuyorsunuz?


Venedik Saraylarından daire sahibi olmak isteyen müşterilerimize şöyle bir sürprizimiz var. Sadece daire bedelinin yüzde 5'ini peşinat olarak ödeyip geri kalan yüzde 75'i bir yıl sonra ödenmeye başladığı, çok cazip bir kredilendirme sistemimiz var. Sonra kalan yüzde 20'yi de teslimatta ödüyorlar. Banka faiz oranlarının bir miktar yükselmesine karşın, satış ofisimizde kampanya olarak da cazip oranlar sunabiliyoruz.


KAHVE İÇERKEN YÜZDE 50 PRİM


*Yabancılar projeye ilgi gösteriyor mu. Yabancıların ilgisinden memnun musunuz?


İstanbul dünyada çok büyük bir marka. Venezia projesinde ilk lansmanda söylediğimiz gibi Avrupa'nın en güzel şehrini, dünyanın en güzel şehrine getiriyoruz. Oluşan bu sinerjiyle birlikte projemizin yeni etabı Venedik Sarayları da hem yerli hem yabancı konut alıcılarının ilgi odağı haline gelecek. Hem saray ihtişamı, hem de İtalyan mimarisinin bir arada buluştuğu Venedik Sarayları'nın hem konut alıcısını, hem de yatırımcıyı memnun edeceğini umuyoruz. Şu anki etaptan daire alan müşteriler, kanalların yanında kahve içmeye başladığımız gün, yüzde 50 prim kazancını elde etmiş olacaklardır.


*Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?


İstanbul'a bir Venedik kuruluyor. Daire almak için olmasa bile, nasıl bir Venedik inşa edildiğini görmek için bile olsa tüm İstanbulluları tanıtım ofisimize bekliyoruz.


La-Gazetta Venezia


Viaport Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü:

Cenk Hayırlıoğlu




Geri Dön