23 / 04 / 2024

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesi! 499 bin TL'ye 2+1!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesi! 499 bin TL'ye 2+1!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Viaport Venezia'nın yeni etabı olan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesi kapsamında yer alan dairelerden 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 499 bin TL 'den başlangıç gösteriyor





Venedik Sarayları projesi, Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesi Viaport Venezia'nın yeni etabı olarak inşa ediliyor.  Venedik Sarayları  Gaziosmanpaşa kapsamında 900 konut yer alıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa kapsamında etaplar 20 katlı ve bitişik olarak tasarlandı. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinin toplam arsa alanı 82 bin metrekare şeklinde belirlendi. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salon dubleks ve de teraslara kadar farklılık gösteriyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesi kapsamında 1+1'lerin fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında banka kredili ödeme yapılıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat listesi!

1+1 dairelerin fiyatları 329 bin liradan,

2+1 dairelerin fiyatları 499 bin liradan, 

3+1 dairelerin fiyatları 699 bin liradan başlıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi 2015 senesinin Mayıs ayı olarak planlanıyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa'da oyun alanları, fitness center, alışveriş alanları, spor alanları ve 8 ila 12 metre derinliğinde su kanalları bulunuyor. 


Viaport Venezia projesinde ise toplam 1950 konut bulunuyor. Projedeki bloklar Marco Polo, Vivaldi, Bellini, Puccini ve Palladio şeklinde isimlendirildi. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/


projeye sor



Geri Dön