26 / 04 / 2024

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat!

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat!

Firma: Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı

Proje: Venedik Sarayları

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat bilgisi kapsamında yer alan dairelerden 3 oda 1 salon konutların fiyatları 699 bin liradan başlıyor. Projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde tasarlandı



Venedik Sarayları, Gaziosmanpaşa Bölgesi içinde inşa ediliyor. Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Bayraktar ve Gürsoy'un birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia'nın yeni etabı olan  Venedik Sarayları  projesinde 900 konut bulunuyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesi kapsamında bloklar bitişik olarak tasarlandı. Projedeki bloklar 20 katlı şekillendirildi. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları satılık daire tipleri 1 oda 1 salon konut tiplerinden 3 oda 1 salon dubleks ile terasa kadar farklı şekilde tasarlandı.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları teslim tarihi olarak 2015 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Projede arsa alanı ise 82 bin metrekare. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat bilgisi kapsamında başlangıç fiyatları 329 bin TL olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor ve sonrasında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa fiyat!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 329 bin liradan,

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 499 bin liradan, 

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 699 bin liradan başlıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesinde fitness center, oyun alanları, 8 ila 12 metre su kanalları, spor alanları ve de alışveriş alanları bulunuyor. 


Viaport Venezia projesinde bloklar Marco Polo, Vivaldi, Bellini, Puccini ve Palladio olarak tasarlandı. Projede 1950 konut bulunuyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/


projeye sor



Geri Dön