25 / 04 / 2024

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

Venezia Mega Outlet üzerinde 2 kattan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasından oluşacak. Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları haberimizde yer alıyor. 



Venezia Mega Outlet içinde yer alan Venezia ÇarşıPazar projesi pazar alanı yaratarak, kiracılara çok küçük sermayelerle mağaza açıp işletme fırsatı sunuyor.

Gürsoy Grup imzasını taşıyan Venezia ÇarşıPazar projesi dekorasyon yatırımı yapmadan sadece satış için gerekli standları bir araya getiriyor.  Bu alanlarla iş yeri açma imkanı sağlanıyor. 

20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasına yer verilen Venezia ÇarşıPazar projesi Venezia Mega Outlet üzerinde 2 katlı olarak yükseliyor.

Venezia ÇarşıPazar'ın altında 70 bin metrekare alışveriş merkezi, 2 bin daire,  otopark tramvay, metro ve otoyol ulaşımı ile herkesin rahat ulaşabileceği konforlu lokasyonda yer alıyor. 
  
Venezia Mega Outlet, TEM’in hemen yanında yer alıyor. T4 Topkapı - Mescid-i Selam Tramvay Hattı ve Atatürk Havalimanı’na bağlantı verecek Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı projenin önünden geçiyor. 


Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!


İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan Venezia ÇarşıPazar'da kiralar 1.800 TL'den başlayacak. Projenin içinde yer alacak sektörler; gıda, hediyelik eşya, bijuteri, aksesuar, oyuncak, elektronik, ev eşyası olarak belirlendi.   

 

 

Karadeniz Mah. Eski Edirne Asf. No: 408
34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Kiralama
T: +90 212 618 81 01
GSM: +90 535 203 04 16

 

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları!

 

Web: http://veneziacarsipazar.com/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön