16 / 04 / 2024

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları

Venezia Mega Outlet üzerinde 2 kattan meydana gelen proje 20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasından oluşacak. Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları haberimizde yer alıyor. 

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kanun devrede! Kira sözleşmesinde yeni dönem başladı! 15 gün süreniz var...

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren çok önemli kanun resmen devreye sokuldu. Arık kira sözleşmeleri kağıt üzerinde kalmayacak. İşte 15 gün içinde bunu yapmanız gerekiyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat...

Çarşı pazar karıştı: Tarlada 3 lira olan ürün markette 24 lira!

Tarlada kilosu 3 halde 4 TL olan limon market raflarında 18-24 lira arasında satılıyor. 

Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı! Sepette yangın büyüyor!

Market zamları durdurulamadı. KDV ve ÖTV artışından sonra marketler fiyatlarını peş peşe güncelledi. Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı: Sepette yangın büyüyor....

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih açıklandı! O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak...

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Gümüşte çarşı pazar karışacak! İslam Memiş gümüş için zirve rakamı açıkladı! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği ''gümüş fiyatlarında yükseliş devam eder mi?'' sorusuna net yanıtı vererek, zirve rakamı açıkladı ve çarşı pazarın karışacağını söyledi. Gümüşü olanlar pür dikkat bakın!

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, kasım ayını düşüşle kapatırken, aralık ayında çarşıyı pazarı karıştırdı. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ons altın 1769 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları....

Gümüşte çarşı pazar karıştı! Gümüş fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yatırımcıların altından sonra en çok ettiği gümüş fiyatlarında, dalgalanmalar durulmuyor. Gümüşün güncel fiyatı herkesi şaşırtıyor. Çeşitli teoriler ortada dolanıyorken, gümüşün geleceği ne olacak? İşte güncel gümüş fiyatları 15 Eylül 2022.

Altının yükselişi sürerken İslam Memiş'ten bomba uyarı geldi: Çarşı, pazar karışacak!

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada yatırım yapmak isteyenlerin takip etmesi gereken kısa ve uzun vadede Altın-TL bandını ve ONS altın için beklentileri açıkladı

Altını ve doları olanlar ne yapacak? Altın uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Çarşı pazar karışacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın için çok kritik uyarılarda bulunurken, elinde dolar olan  kişilerle ilgili de değerlendirmeler yaptı. Memiş, tarih vererek, “Çarşı pazar karışacak” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

İslam Memiş’ten çarşı pazarı karıştıracak dolar açıklaması! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dolara dair yeni bir açıklama geldi. İşte İslam Memiş’ten çarşı pazarı karıştıracak açıklama!

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları Haberi

Venezia ÇarşıPazar kira fiyatları

Venezia Mega Outlet içinde yer alan Venezia ÇarşıPazar projesi pazar alanı yaratarak, kiracılara çok küçük sermayelerle mağaza açıp işletme fırsatı sunuyor.

Gürsoy Grup imzasını taşıyan Venezia ÇarşıPazar projesi dekorasyon yatırımı yapmadan sadece satış için gerekli standları bir araya getiriyor.  Bu alanlarla iş yeri açma imkanı sağlanıyor. 

20 bin metrekare alan üzerinde 580 satış noktasına yer verilen Venezia ÇarşıPazar projesi Venezia Mega Outlet üzerinde 2 katlı olarak yükseliyor.

Venezia ÇarşıPazar'ın altında 70 bin metrekare alışveriş merkezi, 2 bin daire,  otopark tramvay, metro ve otoyol ulaşımı ile herkesin rahat ulaşabileceği konforlu lokasyonda yer alıyor. 
  
Venezia Mega Outlet, TEM’in hemen yanında yer alıyor. T4 Topkapı - Mescid-i Selam Tramvay Hattı ve Atatürk Havalimanı’na bağlantı verecek Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı projenin önünden geçiyor. 


Venezia ÇarşıPazar kira...