28 / 03 / 2024

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.



Güneydoğu Anadolu'da 18 yıldır Vestel bayisi olarak hizmet veren Uğur Pazarlama, bölgede Vestel'in mağaza sayısını 18'e çıkardı. Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda 6 mağazasını Şanlıurfa'da, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te açtı.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, bayilerini her zaman büyümenin mimarlarından gören Vestel'in ülke çapındaki iş ortakları, sadece bulundukları şehirlerde değil bölgelerinde de yayılarak, Türkiye'nin dört bir yanında teknolojinin daha fazla kişiye ulaşmasına katkı sağlamayı sürdürüyor.

Anadolu Ajansında yer alan habere göre açıklama yapan Uğur Pazarlama'nın sahibi Orhan Uğur, "Güney Doğu bölgemizdeki mağaza sayımızı yıldan yıla artırarak 18. mağazamızı bölgeye kazandırdık. 2018’in ilk 6 ayında 6 mağaza açmak ve Vestel teknolojisini daha fazla kişiye ulaştırmak bizim için büyük bir gurur vesilesi. Vestel’in gücünü her zaman arkamızda hissediyor, bu büyük ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.


Geri Dön