19 / 04 / 2024

Vestel kurutma makinelerinde 750 TL indirim fırsatı! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel kurutma makinelerinde 750 TL indirim fırsatı! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı beyaz eşyanın adresi Vestel, şimdi kurutma makinelerinde 2’li ürün alımında 750 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Vestel 27 Eylül 2022 fiyat listesi…



Vestel kurutma makinelerinde büyük bir kampanyaya imza attı. Kış aylarının yaklaşmasıyla evlerin en aranan beyaz eşyası haline gelen kurutma makinelerinde şimdi ikili alımlarda fırsat var.

Beyaz eşyaya gelen son zamların ardından vatandaşlar, uygun fiyatlı beyaz eşya arayışına girdi. Beyaz eşya ihtiyacı olanlar, en uygun fiyatlı ve en kaliteli beyaz eşyayı almak için araştırma yapmaya devam ediyor. Bizde sizler için Vestel’in kurutma makinelerinde gerçekleştirdiği ikili alım kampanyasını araştırdık.

VESTEL KURUTMA MAKİNELERİNİN ÖZELLİKLERİ

Vestel kurutma makinelerinde bulunan havalandırma programıyla, çamaşırlarınıza sinen yemek, sigara ve dolap kokularını yok ederek havalanmış çamaşırlara kavuşmanıza olanak sağlar.

Vestel kurutma makinelerinde bulunan,  geniş ve şık LED gösterge ile makine kullanımız daha kullanışlı bir hale gelirken, kullanacağınız programın derecesi, süresi ve kurutma opsiyonu gibi detayları rahatlıkla görebilirsiniz.

Ayrıca Vestel’in kurutma makinelerinde 1 saatten 23 saate kadar programın başlangıç zamanını geciktirebilmesi seçeneği bulunmaktadır.

Vestel çamaşır kurutma makineleri, giysileri ve diğer tekstil ürünlerini doğrudan kullanılabilir hale getirmesi ile kullananlara oldukça cazip geliyor.

Vestel’in ikili alım kampanyası nedir? Hangi ürünleri kapsar?

Beyaz eşyanın kaliteli adresi Vestel, şimdi ikili ürün alımlarında kampanya başlattı. Vestel’den alınan ikili ürünlerde 750 TL indirim uygulanıyor.

Vestel kurutma makinelerinde 750 TL indirim fırsatı! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, Vestel ikili ürün alımı indirimi hangi ürünlerde var? Vestel kurutma makineleri özellikleri nedir? Vestel kurutma makineleri ne kadar? İşte Vestel 27 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön