25 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...



Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, projelerini anlattı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Altındağ, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi.

Göreve başladığında yüzde 90'ını gecekonduların oluşturduğu bir ilçeyi teslim aldığını ifade eden Tiryaki, "Altındağ'da boş arazilere ve tarlalara kentsel dönüşüm yapmadık. Biz tamamen çöküntü alanları ayağa kaldırdık. Kavgasız gürültüsüz, anlaşarak yaptık" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle'de belediye başkanı seçilmesi halinde ‘Yenimahalle Toplum Merkezi’ projesiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğini dile getiren Tiryaki, sözlerine şöyle devam etti: 

"240 dönüm bir alan üzerinde, yaşlı yaşamevi, kadın sığınmaevi, kadın dayanışma, engelliler ve bağımlılıkla mücadele merkezleri gibi dezavantajlı grupları da içerisinde barındıracak 'Yenimahalle Toplum Merkezi' ilk etapta hayata geçireceğimiz çalışmalardan sadece bir tanesi"


Geri Dön