19 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki'den kentsel dönüşüm denetimi!

Veysel Tiryaki'den kentsel dönüşüm denetimi!

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm denetimi yaptı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2014 yılında bir rekora imza atarak 122 ton asfalt döktüklerini belirtti. Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetledi.



Gelişen Altındağ'ın en önemli göstergelerinden olan yol yapım çalışmaları, önceki yıllarda olduğu gibi hız kesmeden devam ediyor. İmar çalışmaları tamamlanan mahallelerde cadde ve sokak yollarını en kısa zamanda açan ve asfaltlamasını yapan Altındağ Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandırıyor. 


Çalışmaları yerinde takip eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşümün hızla sürdüğü ve gecekonduların yerini modern konutların aldığı Beşikkaya Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetledi. 


Mahallenin genelinde bir yandan yol açma ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Tiryaki, bir yandan da bordür ve tretuvar yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.Tüm çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tiryaki, çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. 

2005 tarihinden itibaren her yıl ortalama 100 bin ton civarından asfalt dökülürken, 2014 yılında bir rekora imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, bu yıl Altındağ'ın yollarına 122 bin ton asfalt döktüklerini vurguladı. 

Yine 2014 yılı Ekim ayı sonu itibariyle Altındağ genelinde 52 bin metre tül bordür ve 35 bin metrekare trevutar döşendiğini aktaran Başkan Tiryaki, çalışmaların devam edeceğini aktardı. 

Altındağ'ın son yıllarda hızla geliştiğini ve gecekonduların yerini modern konutların aldığına dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, imarı tamamlanan mahallelerde yeni yolların açılması ile de Altındağ'ın görüntüsünün tamamen değiştiğini vurguladı. 


Yeni yol açımlarıyla birlikte asfalt ve kaldırım çalışmalarını da aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tiryaki, Altındağ'ın her mahallesine girildiğini, açılan tüm yeni yolların hızla asfaltlandığını, eskiden iki arabanın zor geçtiği yolların bugün 30 metre genişliğinde bulvarlar haline geldiğini sözlerine ekledi. 


Ankara başkent


Geri Dön