26 / 04 / 2024

veysel tiryaki kentsel dönüşüm projeleri

veysel tiryaki kentsel dönüşüm projeleri

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm denetimi yaptı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2014 yılında bir rekora imza atarak 122 ton asfalt döktüklerini belirtti. Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetledi.

Altındağlı vatandaşlardan kentsel dönüşüme tam destek!

Altındağ'daki kentsel dönüşüm hareketi, son sürat devam ediyor. Altındağ ’ın her noktasında yıkımlarını sürdüren, kavgasız gürültüsüz yıkım gerçekleştiren Altındağ Belediyesi’ne, Altındağlı vatandaşlar da destek veriyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Altındağ'ın tamamını kaçak yapılardan temizleme sözü veren ve seçimlere yıkım yaparak giren Başkan Tiryaki, yakın zamanda yıkılan ve kısa zamanda yıkılacak olan bölgelerde incelemelerde bulundu...

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Sel felaketinin çözümü kentsel dönüşüm!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketler nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerle ilgili değerlendirme yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu çözümün kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kekeç tarafından kuruldu.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

veysel tiryaki kentsel dönüşüm projeleri Haberi

veysel tiryaki kentsel dönüşüm projeleri

Gelişen Altındağ'ın en önemli göstergelerinden olan yol yapım çalışmaları, önceki yıllarda olduğu gibi hız kesmeden devam ediyor. İmar çalışmaları tamamlanan mahallelerde cadde ve sokak yollarını en kısa zamanda açan ve asfaltlamasını yapan Altındağ Belediyesi, her açılan yolla birlikte yapılaşmayı da hızlandırıyor. 


Çalışmaları yerinde takip eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kentsel dönüşümün hızla sürdüğü ve gecekonduların yerini modern konutların aldığı Beşikkaya Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetledi. 


Mahallenin genelinde bir yandan yol açma ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Tiryaki, bir yandan da bordür ve tretuvar yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.Tüm çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tiryaki, çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. 

2005 tarihinden itibaren her yıl ortalama 100 bin ton civarından asfalt dökülürken, 2014 yılında bir rekora imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, bu yıl...