26 / 04 / 2024

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 



Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını dile getirdi. Bazı projeler Türkiye’de bir ilk olacak diyen Tiryaki, “15 yıldır her zaman odağımızda insan vardı, yine merkezimizde insan olacak. Yenimahalle’nin yenilenmeye ve yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var” diye açıklama yaptı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının altında, şehri imar ederken gönülleri imar eden anlayışla hizmet vermesinin yattığını dile getiren Tiryaki, şunları söyledi: "Kent yönetimleri ehil ve gönüllere dokunmayı bilen ellere emanet edilirse başarı gelir. AK Parti belediyeciliğinin başarısı da buradan gelir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi "Yönettiği şehrin halkıyla beraber olmayan, gönülleri fethetmeyen, aşkla, adaletle, akılla çalışmayan bir belediye başkanı bir eliyle yapıp diğer eliyle yıkan kişi gibidir. Ne kadar çok çalışmış olursa olsun döneminin sonunda geride sadece enkaz bırakır" Tevazu, samimiyet ve gayretle yürümek, şehri imar ederken, gönülleri de imar etmek, kalplerde iz bırakmak bizim belediyecilik felsefemiz oldu. İnsan odaklı belediyecilik, ruhu olan şehirler, bizim işimiz. Şunu da belirtmekte fayda var, sadece iyi insan olmak, iyi bir belediye başkanı olmaya yetmez. Belediyecilikte uzmanlaşmak çok önemli. Eğitim, tecrübe, dünyayı tanımak çok önemli. İmarı, mimariyi, şehirciliği bilmek çok önemli. Yönettiğiniz kenti sokak sokak da bilseniz, bu özellikler sizde yoksa, o kenti geleceğe taşımanız mümkün olmaz. Toplumla kaynaşmayı bilen, dinamik, vizyon sahibi insanlar, yerel yönetimlerde fark oluşturur. Belirli bir süre için seçildiğinden zamanı, kaynakları, yatırımları, parayı, belediye personelini çok iyi yöneten yöneticiler başarılı olur. Bu özelliklere sahip olmayanlardan başarı beklemek doğru değil. Tesadüfen başarı olmaz. İnancımızda emaneti ehline vermek, kim iyi yapıyorsa ona vermek gerekir. Yenimahalle'de en iyi hizmeti kimin yapacağına vatandaş karar verecek. Tüm samimiyetimle şunu söylüyorum, Yenimahalle için, Yenimahalle'nin geleceği için en iyi hizmeti kim yapacaksa, Allah ona nasip etsin"

YENİMAHALLE'YE KİMLİĞİNİ KAZANDIRACAĞIZ

YENIMAHALLE'DE birlikte çok güzel günler göreceğiz. Her vatandaşımızın eşit haklara sahip olduğu bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Cumhur İttifakı ile birlikte yeni bir Yenimahalle inşa edeceğiz. Cumhur ittifakı, sadece iki parti liderinin el sıkışması ile oluşmuş bir ittifak değil, 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin bekası için sokağa çıkan vatanseverlerin oluşturduğu bir ittifaktır. Allah kısmet ederse Yenimahalle'de galip gelirsek, seçimlerden sonra da bu ittifakımızın süreceğini herkes görecek. Bununla birlikte bizim gönlümüz de, kapımız da bize oy veren vermeyen herkese açık olacaktır. Yenimahalle'niAn tamamına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bizim yöneticilik anlayışımızda ayrımcılık yoktur. Hiçbir zaman olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Ruhu olan, kimlikli bir şehrin hikayesini ellerimizle şekillendireceğiz. Yenimahalle'ye kaybettiği kimliğini yeniden kazandıracağız."

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!


Geri Dön