24 / 04 / 2024

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 



Geniş ürün seçeneği ve fiyatlarıyla dikkat çeken Teknosa, tüketicilere destek olmak için attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. Teknosa, tüketici elektroniğinde satın almak yerine kiralama imkanı sunan kiralabunu.com ile iş birliğine imza attığını açıkladı. Bu iş birliği ile Teknosa, kiralabunu.com’un kiralama seçeneklerine 200’e yakın teknosa.com ürününü de dahil etmiş oldu. 

TEKNOSA.COM’DAN SEÇ, KİRALABUNU.COM’DAN KİRALA

İş birliği kapsamında teknosa.com üzerinden ürünlerini seçen tüketiciler, doğrudan kiralabunu.com sitesine yönlendirilecek ve akıllı telefon, kulaklık, saat ve oyun ekipmanları gibi 200’ye yakın teknolojik ürüne kiralama fırsatıyla sahip olma imkanı yakalayacak.  Kiralabunu.com’da seçili ürünlerde kiralama yöntemiyle zahmetsizce ve esnek ödeme seçenekleriyle ulaşabiliyorsunuz. 

TEKNOSA.COM İLE BAŞLADI, HEDEF TEKNOSA MAĞAZALARINI DA KİRALAMA HİZMETİNE DAHİL ETMEK

Tüketici elektroniğinde kiralama hizmetini Türkiye’de ilk kez tüketicilerle buluşturan kiralabunu.com ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Teknosa Stratejik Büyüme Alanları Genel Müdür Yardımcısı Doğa Oran, “İş birliğimiz ilk aşamada teknosa.com üzerinden başladı” dedi.  Doğa Oran, İlerleyen dönemlerde Teknosa mağazalarını da kiralama hizmetine dahil etmeyi planladıklarını söyledi. 

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı


Geri Dön