24 / 04 / 2024

Yenimahalle kent yenileme projeleri

Yenimahalle kent yenileme projeleri

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Gala Batıkent fiyat listesi!

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..

Başkent Yonca Evler Yenimahalle fiyat!

Başkent Yonca Evler Yenimahalle fiyat listesi 318 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor...

Başkent Yonca Evleri fiyat 2018!

Ankara/Yenimahalle'de inşa edilen Başkent Yonca Evleri 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. İşte Başkent Yonca Evleri fiyat 2018...

Yenimahalle kent yenileme projeleri Haberi

Yenimahalle kent yenileme projeleri

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını dile getirdi. Bazı projeler Türkiye’de bir ilk olacak diyen Tiryaki, “15 yıldır her zaman odağımızda insan vardı, yine merkezimizde insan olacak. Yenimahalle’nin yenilenmeye ve yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var” diye açıklama yaptı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının altında, şehri imar ederken gönülleri imar eden anlayışla hizmet vermesinin yattığını dile getiren Tiryaki, şunları söyledi: "Kent yönetimleri ehil ve gönüllere dokunmayı bilen ellere emanet edilirse başarı gelir. AK Parti belediyeciliğinin başarısı da buradan gelir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi "Yönettiği şehrin halkıyla beraber olmayan, gönülleri fethetmeyen, aşkla, adaletle, akılla çalışmayan bir belediye başkanı bir eliyle yapıp diğer eliyle yıkan kişi gibidir....