19 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sayıları her geçen gün artan BELMEK’ler ile kadınların üretime katılmalarını sağlamayı hedefleyen  Ankara  Büyükşehir Belediyesi, Sincan Yenikent’ten sonra Ankara’daki 69. BELMEK’i Yenimahalle’de hizmete açtı.

EN BÜYÜK BELMEK

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınların boş zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlayan ve el becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmalarına katkı sağlayan BELMEK’lere yenilerini eklerken, kadınların yoğun ilgisi de her geçen gün artıyor.

Başkent’te her yaştan ve statüden vatandaşa farklı branşlarda eğitim vererek Türkiye’ye örnek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Her ev bir atölye olacak” sloganıyla hizmet veriyor. 

34 DERSLİKLİ

Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde bulunan BELMEK açılışını Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz gerçekleştirdi.

“En son 68. BELMEK’i Sincan Yenikent’te açmıştık. 34 derslikli ve en büyük BELMEK’i Yenimahalle ilçemizde açmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuşan Yılmaz, Başkentli kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti.


Geri Dön