18 / 04 / 2024

ankara belmek binaları

ankara belmek binaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

1942'de Ankara'da memurlar için mahzenli kâgir binalar yapılmış!

Ankara'da 1942'de Tapu Kadastro Müdürlüğü için Mahzenli kâgir binalar yapılmasına karar verilmiş. 

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının toplam değeri yaklaşık 99 milyon TL!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Bu kapsamda Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki 1 ve 2 gayrimenkullerinin KDV dahil toplam değeri 98 milyon 160 bin TL oldu.

Türkiye'deki binalar için flaş açıklama! İstanbul ve Ankara'daki yapılar alarm veriyor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çekti ve "Binalar ‘imdat çığlığı’ atıyor. ‘Yıkın beni, dedeniz yaşına geldim, doğru dürüst inşaat yapın’ diye bağırıyor" şeklinde konuştu. İşte Taşçı'nın o çarpıcı açıklamaları...

Ankara'daki Adliye binalarının kiraları TBMM'de!

Ankara'da hizmet veren adliye binalarına ilişkin soru önergesi verildi. CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, konuyu TBMM gündemine taşıdı

Halk GYO Ankara Bahçelievler binalarının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Bahçelievler 1 ve 2 binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da istinat duvarı çökmesi nedeniyle binalar tahliye edildi! 

Ankara Çubuk'ta bir istinat duvarının çökmesi nedeniyle  çevrede bulunan binalar tahliye edildi. 

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Mamak'ta metruk binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Ankara Mamak Belediyesi, ilçe genelinde metruk binaların yıkımına da devam ediyor. 

Ankara Çankaya'da metruk binalar yıkılıyor!

İçişleri Bakanlığının suç ve suçlulara barınma alanı sağlayan metruk mekanların yıkılması talimatı üzerine Ankara'da çalışmalar başladı. Çankaya Çiğdem Mahallesi Şirindere Vadisi'ndeki metruk binaların yakımı yapıldı.

Ankara metruk yapılardan temizleniyor!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir yanında bulunan ve görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da tehlike arz eden metruk binaları bertaraf ediyor. 

ankara belmek binaları Haberi

ankara belmek binaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sayıları her geçen gün artan BELMEK’ler ile kadınların üretime katılmalarını sağlamayı hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Yenikent’ten sonra Ankara’daki 69. BELMEK’i Yenimahalle’de hizmete açtı.

EN BÜYÜK BELMEK

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınların boş zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlayan ve el becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmalarına katkı sağlayan BELMEK’lere yenilerini eklerken, kadınların yoğun ilgisi de her geçen gün artıyor.

Başkent’te her yaştan ve statüden vatandaşa farklı branşlarda eğitim vererek Türkiye’ye örnek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Her ev bir atölye olacak” sloganıyla hizmet veriyor. 

34 DERSLİKLİ

Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde bulunan BELMEK açılışını Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz gerçekleştirdi.

“En son 68. BELMEK’i Sincan Yenikent’te açmıştık. 34 derslikli...