25 / 04 / 2024

Ankara Sincan BELMEK açıldı!

Ankara Sincan BELMEK açıldı!

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı yatırımlara son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan BELMEK binasını hizmete açtı.



 

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı hizmetlere hız kesmeden devam eden  Ankara  Büyükşehir Belediyesi, kadınların boş zamanlarını daha verimli bir şekilde kullanmalarının yanı sıra el becerilerini geliştirerek, aile ekonomisine katkı sağlamasına yardımcı olmak için inşa ettiği Beceri ve Meslek Edindirme Kursları’na (BELMEK) her geçen gün yenilerini ekliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'nin en büyük yetişkin eğitim merkezi olan BELMEK'lerin sayısını her geçen gün artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi son olarak Sincan Yenikent’te BELMEK kursu açtı.  TOKİ  Ortapınar Blokları’nda yer alan yeni BELMEK'in açılışını, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz gerçekleştirdi.

31 AYRI BRANŞTA KURS


Ankara'da 68. BELMEK’i Sincan Yenikent’te açmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yılmaz, 31 ayrı branşta kurs vermeye devam ettiklerini belirtti.


Geri Dön