24 / 04 / 2024

Gala Batıkent fiyat listesi!

Gala Batıkent fiyat listesi!

Firma: Kızıltoprak Gayrimenkul

Proje: Gala Batıkent

Kızıltoprak Gayrimenkul tarafından Ankara Yenimahalle'nin Batıkent Semtinde inşa edilen Gala Batıkent'te toplamda 1.675 daire bulunuyor..



Kızıltoprak Gayrimenkul imzası ile  Ankara  Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde 1.675 daire ve 34 ticari alana yer veriliyor.

 

17 blok halinde dizayn edilen projede 461 adet 2 oda 1 salon, 1214 adet ise 1 oda 1 salon daire bulunuyor.

 

8 farklı tipte daire seçeneğinin sunulduğu Gala Batıkent'te 1061 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Projede otoparktan direkt daireye ulaşım sağlanıyor.

 

Gala Batıkent fiyat listesi


1+1 daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor.
 

 

Yüzde 20 peşinatın ödendikten sonra kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

 

Cafe, restoran ve alışveriş mekanlarının bulunduğu projede 7/24 güvenlik ve kamera kaydı hizmeti de sunuluyor.

 

Gala Batıkent'te 320 bin metrekare büyüklükte central park bulunuyor. Gala Batıkent'in sosyal alanları ve sunulan hizmetleri arasında özel resepsiyon ve lobi mekanları, kapalı yüzme havuzu, spa merkezi (sauna+fin hamamı), donanımlı fitness salonu, pilates ve jimnastik salonu, masa tenizi, bilardo, squash, mini golf sahaları, hobi atölyesi, cep sinema salonu, bisiklet ve kaykay parkuru, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun parkı, ortak kullanıma açık modern peyzaj alanı, botanik park, ankastre mutfak ve akıllı ev sistemleri bulunuyor.


Adres: Ergazi Batı Sitesi Mahallesi. Cengiz Aytmatov Caddesi No:19 
Yenimahalle/ANKARA

 

Gala Batıkent güncel fiyat listesi!

 

Tel: 444 4 399 
Web: http://www.galabatikent.com

 

Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön