28 / 03 / 2024

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.



Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya İsbat'dan yerel basın ile ilgili bilgiler aldıktan sonra, Alaşehir'e hizmet etmek için geldiklerini belirterek, 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi. 

Söz konusu projelerden 7'sinin fizibilite çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Kaymakam Bilgin, "Alaşehir Fen Lisesi'nin hizmet binası ihalesine çıkıldı. Alaşehir duble yolunun Akkeçili ve Badınca mahalleleri arasındaki bölümün de kısa sürede ışıklandırılmasına başlanacak. Uzunoğlu İşletmesi'nin bulunduğu sahaya da kavşak yapımına bu yıl içerinde başlanacak. Şimdiden tüm Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olsun."dedi. 

"TOKİ DE GERİ SAYIM SÜRÜYOR"

 Ilgınköy mahallesi sınırları içerisinde yapılması hedeflenen  TOKİ  binaları için zemin etüt ve fizibilite çalışmalarının devam ettiğini anımsatan Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin. Kaymakamlık hizmet binası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü hizmet binası yatırımlarının yatırım programına alındığını ne de vurgu yaparak, gazetemize yayın da belirtti. hayatında başarılar diledi



5 Eylül Gazetesi


Geri Dön