25 / 04 / 2024

Osman Bilgin

Osman Bilgin

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

Manisa Alaşehir'de acil sağlık hizmetine özel bina yapılacak!

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası ile hastalara daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet verilmesi planlanıyor.

Türkiye'de yeni keşfedilen petrolün kalitesi belli oldu

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklamıştı. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrolün kalitesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbul-Lüleburgaz arası hızlı trenle 45 dakikaya düşüyor!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin "Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesi" ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kırklareli Sıbyan Mektebi 'müze olsun' talebi!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin Başkan Gerenli'nin "Müze olsun" talebiyle gündeme gelen Sıbyan Mektebi'nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, Sıbyan Mektebi için vatandaşın dileklerini de alacaklarını söyledi. 

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin geleceğine vatandaşlar karar verecek!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz'da bulunan ve restorasyon çalışmaları devam  Sıbyan Mektebi'nin ne olacağına vatandaşların karar vereceğini dile getirdi. 

Kırklareli Valiliği metruk binada öldürülen Zeynep'in ailesine ev aldı!

Kırklareli Valiliği, mart ayında metruk binada öldürülen 11 yaşındaki Zeynep Esin'in ailesine ev hediye etti. Vali Osman Bilgin, Esin ailesini yeni evlerinde ziyarette bulundu.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

Manisa Alaşehir Hükümet Konağı için arsa tahsisi yapıldı!

Alaşehir'de Hükümet Konağı projesi için geri sayım başladı. İlçe Kaymakamı Osman Bilgin yeni Hükümet Konağı projesinin 2016 yılı programına alındığını ve konak için arsa tahsisinin yapıldığını belirtti.

Giresun Espiye modern Emniyet binası bu yıl içinde tamamlanacak!

Espiye Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatında incelemelerde bulunarak, Emniyet Müdürü Tayfun Hoşdil'den bilgi aldılar.

Güngören Genç Osman Camii'nin restorasyon çalışmaları neden uzadı?

Güngören’deki Genç Osman Camii’nin restorasyon işlemi planlanan süreyi bir yıl aştı ve maliyetler de yarı yarıya arttı.Güngören Genç Osman Camii'nin restorasyon çalışmaları neden uzadı?

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk'ün kurduğu A Tasarım Mimarlık, Atakule 'deki alışveriş merkezinin yenilenmesi, Hızlı Tren Garı ve Uluslararası Fuar Merkezi gibi projeleri hayata geçiriyor.

Ali Osman Öztürk: Ankara fuar merkezi olacak!

Yüksek Mimar Ali Osman Öztürk yeni projeler hakkında şu bilgileri verdi: "Ankara'ya uluslararası standartlarda yeni bir fuar alanı yapıyoruz. Belki de Türkiye'de ilk ve tek olacak" dedi

Çetin Osman Budak: Fuar turizminden payımızı arttırmalıyız!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalya'da turizmin 12 aya yayılması için fuar turizminin önemine vurgu yaptı.

Osman Bilgin Haberi

Osman Bilgin

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya İsbat'dan yerel basın ile ilgili bilgiler aldıktan sonra, Alaşehir'e hizmet etmek için geldiklerini belirterek, 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi. 

Söz konusu projelerden 7'sinin fizibilite çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Kaymakam Bilgin, "Alaşehir Fen Lisesi'nin hizmet binası ihalesine çıkıldı. Alaşehir duble yolunun Akkeçili ve Badınca mahalleleri arasındaki bölümün de kısa sürede ışıklandırılmasına başlanacak. Uzunoğlu İşletmesi'nin bulunduğu sahaya da kavşak yapımına bu yıl içerinde başlanacak. Şimdiden tüm Alaşehirlilere hayırlı uğurlu olsun."dedi. 

"TOKİ DE GERİ SAYIM SÜRÜYOR"

 Ilgınköy mahallesi sınırları içerisinde yapılması hedeflenen TOKİ binaları için zemin etüt ve fizibilite çalışmalarının devam ettiğini anımsatan Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin. Kaymakamlık hizmet binası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü hizmet binası yatırımlarının yatırım programına alındığını...