29 / 03 / 2024

Manisa Alaşehir'de acil sağlık hizmetine özel bina yapılacak!

Manisa Alaşehir'de acil sağlık hizmetine özel bina yapılacak!

Manisa Alaşehir Devlet Hastanesi bahçesinde yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası ile hastalara daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet verilmesi planlanıyor.



Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, Alaşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülistan Öz ve AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, hastane bahçesinde yapılması planlanan binayla ilgili incelemelerde bulundu. 


Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, 112 Acil Sağlık Hizmetleri binasının 120 metrekare alan üzerine inşa edilerek günlük ortalama 300 hastaya hizmet verebileceğini dile getirdi. İstasyonun yaklaşık 100 bin TL'ye tamamlanacağını belirten Bilgin, "Sağlık istasyonunun 30 bin TL'sini Kaymakamlık karşılarken, kalan bölümü Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi karşılayacak. Halen hastane bünyesinde hizmet veren acil istasyonunun hastane binasından bağımsız olması gerekiyordu. Milletvekillerimizden bu konuda gerekli desteği aldık" diye konuştu. 


AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker de Ankara'ya yaptıkları ziyaretlerden olumlu sonuç aldıklarını söyleyerek "3 bin 500 kişilik  TOKİ  evleri, Hükümet Konağı binası, Gençlik Merkezi ile Alaşehir Akkeçili Mahallesi'nde ışıklandırma, okullarımıza Spor Toto desteği gibi yatırımlarımızı 2016 programına aldırdık. Alaşehir için yeni yatırım müjdelerimiz devam edecek" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön