26 / 04 / 2024

Via Port Houses and Suites satış ofisi bayramda açık!

Via Port Houses and Suites satış ofisi bayramda açık!

Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de Via Properties tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites projesinde yaşam 1 ay sonra başlıyor...



Eylülde ikinci el satışlarının da başlayacağı projeye özellikle bölgedeki üniversitede okuyan öğrenciler, öğretim üyeleri, doktorlar ve beyaz yakalı çalışanlardan büyük ilgi var. Satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren, yoğun talep nedeniyle açık olacak

 

İstanbul Kurtköy bölgesinin çehresini değiştiren projelerden Via Port Houses & Suites’de Eylül ayında yaşam başlıyor.

 

Öğrenci 1+1, beyaz yakalı büyük metrekare tercih ediyor…

İkinci el satışların ve kiralama işlemlerinin başlayacağı projeye beyaz yakalılar büyük ilgi gösteriyor. Projede bulunan 1+1 daireleri özellikle çevredeki üniversite öğrencileri öğrenim süresinde kaliteli yaşam tercih ettikleri için satın alıyor. Akademisyenler, havaalanı personelleri, özel hastanelerde çalışan doktorlar, banka çalışanları ve bölgede yer alan uluslararası şirketlerdeki üst düzey yöneticiler, organize sanayi bölgesindeki işletme sahipleri tarafından büyük m2’deki daireler satın alınıyor.

 

Sağlıklı yaşam alanları için çöp konteynırları yer altında tasarlandı…

Via Port Houses & Suites daire sahiplerine doğayla iç içe modern bir yaşam vaat ediyor. Bahçe peyzajı İtalya’dan getirilen ağaçların dikimi ile başlandı. Daire ve blok iç inşaatının yüzde 80’nin tamamlandığı projede çelik kapılar, banyo ve mutfak mobilyaları montajları Tepe Home firması tarafından tamamlandı. Electrolux marka kullanılan ankastre ürünlerin ve dış cephe ahşap panellerin montajı devam ediyor. Projede ayrıca  çöp konteynırları, sağlıklı yaşam alanları oluşturmak adına yerin altına gömülü bir şekilde tasarlandı.

Toplam 26 bin m2’lik alan üzerine konumlandırılan proje merkezi konumu, zengin sosyal olanakları ve hizmetleri göz dolduruyor. Projede yer alan dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Boyutları 57 m2 ile 215 m2 arasında değişen 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçeneklerine sahip olan Via Port Houses & Suites’te toplam 617 daire yer alıyor.



Geri Dön