25 / 04 / 2024

Via Port Houses and Suites’de teslimler Eylül'de yapılacak!

Via Port Houses and Suites’de teslimler Eylül'de yapılacak!

Firma: Bayraktar Grup

Proje: Via\/Port Houses&Suites

Kurtköy’ün en prestijli projelerinden biri olan Via Port Houses and Suites’de Eylül'de yaşam başlıyor. Satış ofisi de taşınarak projenin A Blok rezidansında artık faaliyet göstermeye başladı...



Kurtköy’e değer katan, yaşam alanları ile farklılaşan rezidans projesi Via Port Houses & Suites’de, dairelerin tamamına yakını satıldı. Son dairelerin satışının önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Satış ofisi dairelerin satışı gerçekleştirdikten, Eylül ayında ikinci el satışlara da başlayacak. 


Yeşil alanlarıyla daire sahiplerini huzura davet ediyor

Yüzde 80’i yeşil alan olarak planlanan projedeki zengin sosyal olanaklar ve hizmetler sahiplerine beş yıldız keyfi yaşatıyor. Via Port Houses&Suites’de yer alan dinlenme alanları, geniş parklar, fitness center, teknik destek hizmetleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, alakart restoranlar, kuru temizleme, terzi ve lostra hizmeti sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarına yanıt veriyor.


LEED kriterleri göz önüne alınarak, çevreye ve doğaya saygılı, en son inşaat teknolojilerinin kullanılarak inşa edildiği Via Port Houses & Suites’deki dairelerde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre set ve merkezi soğutma ve ısıtma sistemi standart olarak sunuluyor.


projeye sor



Geri Dön