26 / 04 / 2024

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.



Viaport Marina içerisinde konumlanan özelliklerin dünyada hiçbir marinada bulunmadığını ifade eden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Dünyadaki tüm örneklere bakıldığında, marinalar hep insandan uzak şekilde tasarlanmıştır. Biz dünyada eşi olmayan bir projeye imza attık. İnsanları denizle barıştıracak bir proje tasarladık. Denizin ortasına kadar yürünebilen bir marina inşa ettik." dedi. 1 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Marina'da. 154 adet alışveriş ünitesi bulunduğu ve denizin üzerinde alışveriş yapıldığı bilgisini veren Bayraktar. "Dünyaca ünlü markalann şimdiden yerini aldığı projede, veme-içme markaları da sosyal yaşama başka bir boyut kazandıracak. 



Viaport Asia'dan sonra, Viaport Marina'da dünyaca ünlü markalara "Outlet" fırsatlarıyla ulaşma imkânı sunuyoruz. Tüm markalarımız özel fırsatlarla, halkımıza ulaşacak" diye konuştu. Klasik lunapark kültürünü de ViaSEA'de konumlandıracaklarını aktaran Bayraktar. "ViaSEA ile halkımızı Vialand'deıı sonra bambaşka bir deneyimle tanıştıracağız. Klasik halka atma oyunlarından, çarpışan arabalara kadar içerisinde bulunacak parkımızda. Roller Coaster'larımız ile deniz keyfi ile eğlenceyi birleştireceğiz." ifadelerini kullandı. 



Projede beş yıldızlı otel ve akvuryum olduğunuda belirten Bayraktar, "Denizin üzerine konumlanacak otel ve binlerce deniz canlısının içerisinde bulunduğu Türkiye'nin 'en uzun tüneline sahip' akvaryumu 2016'da hayata geçirilecek." dedi. istanbul Tuzla'da 1 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina'da, 154 adet alışveriş ünitesi, otel ve akvaryum bulunuyor. 



Zaman


Geri Dön