19 / 04 / 2024

Viaport Marina açılışı

Viaport Marina açılışı

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor!

Via Properties'in Tuzla’da hayata geçirdiği 1 milyar liralık Viaport Marina 29 Mayıs’ta açılıyor. 750 yat kapasitesi bulunan marinada yıllık kiralar ise 2 bin 800 Euro’dan başlıyor.

Viaport Marina yeni yaşam merkezi olacak!

'Hayalın tadı denizdeki tuzla buluşuyor' sloganı ile Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, yaz sezonunda İstanbul'un yeni yaşam merkezi olmaya hazırlanıyor.

Şadi Yazıcı: Tuzla, marinayla değer kazanacak!

Tuzla İstanbul’un en uç noktası... Megakentin sanayi bölgesi... Tersaneden arıtma tesislerine, mezbahadan deri fabrikalarına aklınıza ne gelirse Tuzla’da... İşte bu sanayi ilçesi, son zamanlarda Viaport Marina’yla konuşuluyor.

Tuzla Viaport Marina bu ay kapılarını açacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Viaport Marina'da yeni yıl kampanyası!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, yeni yıla özel kampanyasına devam ediyor. 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacak sözleşmelerde yüzde 20 indirime ek olarak 3 ay bağlama hizmeti verilecek…

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Viaport Venezia AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Viaport Marina imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla'da yer alan Viaport Marina 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Viaport Marina'da Kubat konseri bu akşam!

29 Mayıs'ta kapılarını açan, Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olan Viaport Marina'da eğlence start aldı. Bu akşam 20:00'da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Kubat sahne alacak.

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Viaport Marina açılışı Haberi

Viaport Marina açılışı

1 milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Viaport Marina projesi, kapılarını açtı. Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, Türkiye’de deneyimlenmemiş bir yaşama imzasını atıyor. Dünyaca ünlü markaların Alışveriş Adası’nda OUTLET konseptiyle bir araya geldiği Viaport Marina, şık kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşamın da stilini değiştiriyor. Dünyanın en özel mimarisine sahip marinasıyla, deniz tutkunlarına ev sahipliği yapacak olan Viaport Marina, İstanbul’a ve Türkiye’ye hediye ediliyor... Projenin yatırımcısı Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Viaport Marina dünyada eşsiz bir proje. Türkiye’ye hediye ettiğimiz projemizin hayırlı olmasını dilerim. İstanbul bize, biz İstanbul’a çok yakıştık” dedi.

Dünyaca ünlü markalar yerini aldı

Viaport Marina’da Atasay, Atasun, Bamba, Bisse, Colin’s, Derimod, Esse, FLO, Hotiç, Hummel,...