19 / 04 / 2024

Tuzla Viaport Marina

Tuzla Viaport Marina

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Tuzla Viaport Marina açıldı!

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin vizyon projelerinden biri olan Viaport Marina kapılarını açtı.Türkiye’ye yakışan proje yaptıklarını kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Biz İstanbul’a, İstanbul bize çok yakıştı” dedi.

Viaport Marina 750 tekne kapasiteli marinasıyla açılacak!

İstanbul'un Tuzla sahilinde denizin üzerinde konumlanan adacıklarda alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster'larına sahip tema parkı ile 750 tekne kapasiteli marinasıyla hizmet vermeye başlayacak Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor.

Tuzla Viaport Marina açılışına son 10 gün!

Türkiye'nin dev projeleri arasında yer alan ve 1 milyar liralık yatırım bedeli bulunan Tuzla Viaport Marina, kapılarını ziyaretçilere 29 Mayıs'ta açmaya hazırlanıyor.

Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor!

Viaport Marina 1 milyar TL'lik yatırımla İstanbul'un fethedildîği gün kapılarını hayata açıyor..Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor.

Viaport Marina nerede?

Açılışı 18 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek olan Viaport Marina projesi Via Properties imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" slonanıyla tanıtılıyor. Peki Viaport Marina nerede?

Tuzla Viaport Marina gün sayıyor!

Türkiye'nin yeni marinası Viaport Marina, bu ay içerisinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Tuzla'da inşa edilen ve 750 yat kapasitesine sahip olacak marinada, alışveriş adası, roller coasterlan ile 35 oyuncak ünitesi ve tema parkı bulunacak.

Tuzla Viaport Marina bu ay açılacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.

Tuzla Viaport Marina 19 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul'un devam eden dev yatırımlarından olan Tuzla Viaport Marina'da sona yaklaşıldı. İstanbul'un cazibe merkezlerinden biri olmaya aday projenin yüzde 80'i tamamlandı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Orçun Kocakoç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina Haberi

Tuzla Viaport Marina

Lüks gayrimenkul ve yatırım fırsatları alanındaki tecrübesiyle yatırımcı kararlarına yön veren Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, iyi bir yatırımla ev sahibi olmak isteyenler için alternatifler sunuyor. Gayrimenkul konusundaki birikimi ve uzman yaklaşımıyla Arda, bu ay yatırım için yenilenen yüzüyle Tuzla’yı işaret ediyor. 


Tuzla Artık Başrolde Olacak

Yazlık bölgesi olarak algılanan Tuzla artık bu algıyı yıkıyor.  Az katlı yaşamın model bölgesi olarak adlandırılan Tuzla, son dönemdeki gelişmelerle birlikte başrole yükseldi. Gayrimenkul uzmanı Ayşe Fügen Arda, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘‘Şu anda İstanbul, yoğun bir değişim ve gelişim evresinde. Hemen her gün şehrin yapısını değiştirecek planlarla karşılaşıyoruz. Büyük projeler şehri geleceğe hazırlarken, şüphesiz yatırım fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Eskinin yazlık mekanı olan Tuzla, bugün yaz kış yaşanacak, ferah, modern ve lüks...