28 / 03 / 2024

Viaport Venezia AVM açıldı!

Viaport Venezia AVM açıldı!

Türkiye’nin en değerli yatırımlarından biri olan ve 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Alışveriş Merkezi etabı bugün kapılarını açtı.



Türkiye’nin en değerli yatırımlarından biri olan ve 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Alışveriş Merkezi etabı bugün kapılarını açtı.  Via Properties, Viaport Venezia projesiyle birlikte İstanbul'daki alışveriş merkezlerinin kiralanabilir alan toplamını 320 bin metrekareye çıkardı.


Türkiye’nin “konsept” projelerinin mimarı Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia’yı hizmete açtı. 140 mağazası ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla, Venedik konseptinde hayata geçirilen Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi. İstanbul Gaziosmanpaşa’da, dünyanın en romantik kentlerinden biri olan Venedik konseptinde inşa edilen Viaport Venezia’da, gondollarla kanallarda gezintiler yapılabiliyor, meşhur San Marco Meydanı’nın kenarında kurulan yeme içme alanlarında sosyal yaşam stil değiştiriyor. “Outlet” konseptinde hizmet veren mağazalarda ziyaretçilere 365 gün indirimli alışveriş yapma imkânı sunuluyor.



Viaport Venezia AVM açıldı!


İlk yıl 15 milyon ziyaretçi hedefi


Viaport Venezia konumu ile de İstanbul’un merkez noktalarından birinde bulunuyor. TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında olan proje, ulaşım noktasında da ziyaretçilerine avantajlar sunuyor. Proje aynı zamanda yapımına başlanan Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından da direkt bağlantı alıyor. Viaport Venezia projesinin ilk yıl 15 milyon kişi tarafından ziyaret edilmesini beklediklerini kaydeden Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “Viaport Venezia projesi ile dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’i İstanbul’a getirdik. Geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiğimiz Viaport Marina projesi İstanbul Anadolu Yakası’na, Viaport Venezia projesi ise Avrupa Yakası’na başka bir boyut kazandırdı. Türkiye’nin en değerli yatırımlarına imza atmaktan gurur duyuyoruz” dedi.




“Şehre değer katan projeler üretiyoruz”


İstanbul’un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “İstanbul'umuzu dünyanın dikkat çeken cazibe merkezi haline getirmemiz gerekiyor. Bunu da şehre değer katan, “ilk”leri içerisinde barındıran çok özel projelerle yapabiliriz. Biz de bu hedefle inşa ettiğimiz tüm projelerimizde başarıyı yakaladık. Viaport Asia ile geçen yıl 25 milyon ziyaretçi ağırladık. Türkiye’nin ilk tema parkı ve entegre perakendeciliğin en özel örneklerinden biri olan Vialand’de ise 22 milyon kişi ağırladık. Viaport Venezia ve Viaport Marina projelerimizle birlikte yılda 80 milyona yakın ziyaretçi rakamına ulaşmayı öngörüyoruz. Via projelerimize gelen ziyaretçilerimizin yüzde 40’ı yabancı ziyaretçi. Turizme katkı sağlayarak, İstanbul’u dünyanın görülmesi gereken şehirleri arasında gösterilmesini destekliyoruz” diye konuştu. Venedik konseptini İstanbul’a getirerek, hayalleri gerçeğe dönüştürdüklerini kaydeden Bayraktar, “Ziyaretçilerimize hiç tatmadıkları bir deneyimi yaşatmaktan da ayrıca gurur duyuyorum” diye konuştu.



Dünyaca ünlü markalar “outlet” fırsatlarıyla


1 km'lik kanallardaki gondollarıyla, İtalyan mimarisinin tüm detaylarının bir araya geldiği Viaport Venezia'da dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Nike Factory Store, Adidas, Reebok, Vakko, 4G Gizia, La Gazetta, Superstep gibi toplam 140 mağazasıyla dünya markalarının "outlet" olarak içinde bulunduğu Viaport Venezia'da, San Marco Meydanı'nın yanında yer alan yeme içme alanları da sosyal yaşamın adresini değiştiriyor.



Venedik’in meşhur karnavalları İstanbul’a geliyor


Via Properties’in mimarları tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia projesi, Venedik’in tüm detaylarını içerisinde barındırıyor. Mimarisiyle tümüyle Venedik konseptinde tasarlanan Viaport Venezia’da sosyal yaşam da başka bir kimliğe bürünüyor. İtalyan esintileri eşliğinde her hafta sonu düzenlenecek olan etkinliklerle birlikte her yıl Venedik Karnavalı’da Viaport Venezia projesinde İstanbul’a taşınıyor. Karnavallar, Venedik asilzadeleri, Venedik’in meşhur gondolcuları Viaport Venezia’da ziyaretçilerini bekliyor.



Viaport Venezia AVM açıldı!


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM adres: 

Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy İstanbul Gaziosmanpaşa İstanbul

Viaport Venezia telefon:(0212) 618 10 84

Web adresi: http://www.viaportvenezia.com



Geri Dön