28 / 03 / 2024

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 16 Temmuz'a ertelendi!

Viaport Venezia AVM'nin açılışı 16 Temmuz'a ertelendi!

Sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaların yer aldığı Viaport Venezia AVM VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi...




VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz'da açacaktı, yaşanan teknik aksaklıklardan dolayı Venezia AVM'nin açılışı 16 Temmuz tarihine ertelendi.


Sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaların yer aldığı Viaport Venezia AVM VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi.


180 mağazanın yer aldığı Viaport Venezia AVM'yi yılda 20 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Viaport Venezia AVM'nin içerisinde sinema salonları, restoranlar ve dünyaca ünlü İtalyan markaları bulunuyor. 


Viaport Venezia AVM nin açılışı 16 Temmuz a ertelendi!


Yatırım değeri açısından Türkiye’nin ilk beş projesinden biri olan Viaport Venezia projesinde yürüyüş yolları ve sokak aralarında genişliği 8-12 metre olan su kanalları yer alıyor.


Viaport Venezia AVM'ye nasıl gidilir?

TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında olan Viaport Venezia AVM aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.


Viaport Venezia AVM adres:

Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy Gaziosmanpaşa İstanbul


Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Ünlü italyan markaların yer aldığı Viaport Venezia AVM'de Zara, Colin's, LCW, Saat&Saat, Nike, İpekyol, Adil Işık, Network, Koton, De-Facto gibi mağazalar bulunuyor.


Viaport Venezia künye:

Yatırımcı: Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı 

Mimari: Dome Mimarlık 

Arsa büyüklüğü: 82 bin metrekare 

AVM kiralanabilir alan: 70 bin metrekare 

Ofis alanı: 50 bin metrekare 


Viaport Venezia AVM nin açılışı 16 Temmuz a ertelendi!


Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy İstanbul Gaziosmanpaşa İstanbul Viaport Venezia telefon:(0212) 618 10 84

Web adresi: http://www.viaportvenezia.com



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön