26 / 04 / 2024

Victoria's Secret Türkiye, hayalleri Nişantaşı'na getirdi!

Victoria's Secret Türkiye, hayalleri Nişantaşı'na getirdi!

Sadece defilelerini izlemekle yetindiğimiz, 'Acaba bir gün ABD'ye gidip biz de alabilir miyiz' diye iç geçirdiğimiz çamaşırlar artık Türkiye'de...



Koleksiyonlarıyla göz dolduran, ödüllü parfümleri ve kozmetik ürünlerinin yanı sıra dünyaca ünlü top modelleri ve podyum showları ile önde gelen kadın iç çamaşırı ve güzellik ürünleri perakendecisi Victoria's Secret, Avrupa'daki ilk mağazasını İstanbul Nişantaşı'nda açtı. İlk gün kadınların hücumuna uğrayan mağazada adeta izdiham yaşandı. En ucuz ürünün 19 TL'lik ruj, en pahalı ürünün 276 TL'lik gözlük olduğu mağazada alışveriş sepeti ortalaması 160 TL olarak gerçekleşti. En ucuz iç çamaşırı ise 30 TL'den satışa sunuldu.

FİYATLAR UÇUK DEĞİL
Markaya ilginin ve satışların beklediklerinden çok daha yüksek olduğunu söyleyen mağaza müdürü, müşterilerin en çok 179 TL'lik özel tasarım parfüme rağbet ettiğini belirtti. İstanbul'a tatile geldiğinde mağaza açmaya karar veren Victoria's Secret'ın ve Henri Bendel'dan La Senza'ya birçok markayı çatısı altında toplayan Limited Group'un sahibi Leslie Wexner, ikinci mağazayı İstinye Park'ta açacak.

Bugün Seksi  Yarın Seksi Daima Seksi!
Victoria's Secret'ın en gözde parfümlerinden biri olan Bombshell'i her kadın denemeli! İkonlaşmış koku içerisinde mor tutku meyvesi Italyan üzümü, Shangri-la Sarı Şakayık çiceği, ve Vanilya Orkidesi ile güneş öpülmüş çam ağacı bulunuyor. Bombshell olmak görüntüden çok daha fazlasına sahip olmak demek, taa içinizden gelen seksi enerjiyle davranışlarınızla ancak bu mümkün olabilir. Bombshell girdiği ortamı bir gülümseme ve göz kırpması ile aydınlatır. O cesur, kendine güvenen ve asla ne yapacağını tahmin edemeyeceğiniz biri. Her kadının içeresinde bir 'Bombshell' vardır! Bugün Seksi, Yarın Seksi, Daima Sekasi!
Yasemin İLAN/Güneş


Geri Dön