26 / 04 / 2024

Victoria's Secret Türkiye mağazasında izdiham yaşandı!

Victoria's Secret Türkiye mağazasında izdiham yaşandı!

Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret, Avrupa'daki ilk mağazasını dün İstanbul Nişantaşı'nda açtı. İlk gün kadınların hücumuna uğrayan mağazada adeta izdiham yaşandı



 

En ucuz ürünün 19 TL'lik ruj, en pahalı ürünün 276 TL'lik gözlük olduğu mağazada alışveriş sepeti ortalaması 160 TL olarak gerçekleşti. En ucuz iç çamaşırı ise 30 TL'den satışa sunuldu.

EN ÇOK PARFÜM SATTI

Markaya ilginin ve satışların beklediklerinden çok daha yüksek olduğunu söyleyen mağaza müdürü Dide Demirtaş, müşterilerin en çok 179 TL'lik özel tasarım parfüme rağbet ettiğini belirtti. İstanbul'a tatile geldiğinde mağaza açmaya karar veren Victoria's Secret'ın ve Henri Bendel'dan La Senza'ya birçok markayı çatısı altında toplayan Limited Group'un sahibi Leslie Wexner, 2'nci mağazayı ay sonunda İstinye Park'ta açacak.

FİYATLAR ABD'DEKİ MAĞAZALARLA AYNI

Victorıa's Secret'ın Nişantaşı City's'deki mağazasının müdürü Dide Demirtaş, Türkiye'de satılan ürünlerin fiyatının neredeyse ABD ile aynı olduğunu ifade etti. Henüz mağazada bulunmayan iç giyim ürünlerinin getirilmesi için müşteriler tarafından yoğun bir taleple karşılaştıklarını söyleyen Demitaş, her yaştan kadının alışverişe geldiğini belirtti.

Victoria's Secret'ın geçen ay yapılan 2012 defilesi tam 12 milyon dolara mal oldu. Dünyanın en ünlü top modellerinin kanat takıp podyuma çıktığı defilede, 31 değişik kanat ve 69 farklı model tanıtıldı. Miranda Kerr, Adriana Lima ve Doutzen Kroes gibi modeller Victoria's Secret 'melekleri' arasında yer alıyor.

TAKVİM

 


Geri Dön