19 / 04 / 2024

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.




Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor. Metal yüzeyin parlaklığı ve Trenda’nın şık çizgilerini bir araya getiren Trenda Metal, ayrıca gümüş, beyaz, saten, bronz, antrasit, füme ve siyah kapak alternatifleriyle isteğe göre de tamamlanabiliyor. Tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve ikili sıva altı çerçevelerle anahtar ve priz tercihlerinde ince zevklere seslenen seri zarif duruşuyla ön plana çıkıyor. 

Vüko, ürünlerinde güvenliğe büyük önem veriyor. Bu nedenle Trenda Metal’de tüm prizler “çocuk korumalı” olarak üretiliyor. Böylece keşfetmeyi seven çocukların bile, priz deliklerine sivri cisimler sokması engellenip, en üst seviye güvenlik sağlanıyor. Ayrıca akım korumalı Pro Dimmer serisi, nötrlü-nötrsüz hareket sensörleri (5-8 metre), termostatlar (Analog - Programlanabilir Dijital), jaluzi kumanda anahtarlarını da içeren elektronik ürünlerle Trenda Metal, sürdürülebilir bir gelecek için güvenlik, konfor ve enerji tasarrufu beklentilerine de komple çözüm sunuyor.


Dünya




Geri Dön