23 / 04 / 2024

viko Trenda Metal tanıtım

viko Trenda Metal tanıtım

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm'den ayrılıyor!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul iştiraki Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm Ticaret Ltd Şirketi'den ayrılıyor.

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nihat Mustafa Küçükşeker tarafından kuruldu.

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Metin Türkdoğan tarafından İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Ezinç Metal 95 ülkeye ihracat yapıyor!

Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip...

Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor!

Viko, çalışanları için pek çok olanak yaratmaya devam ediyor, sağlık programı, diyetisyen hizmeti, spor imkanları derken, hobi bahçesi de devreye girdi. Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor.

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sucan İnşaat Metal Elektrik Taşımacılık Oto Yedek Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Kartal'da kuruldu.

Metal Gayrimenkul 2 Eylül'de genel kurul toplantısı yapacak!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. 2 Eylül 2014 günü genel kurul toplantısı yapacak.

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

FTS Metal Hırdavat Elektrik Temizlik İnşaat Limited Şirketi, Burhan Başalma tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Yıldırım Caddesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 24/07/2014 tarihli toplantısında aldığı karara göre İstanbul Akvaryum Turizm'i aldı.

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi açıldı!

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Alkop Şubesi, Ahmet Tanay Şimşeker Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

viko Trenda Metal tanıtım Haberi

viko Trenda Metal tanıtım


Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor. Metal yüzeyin parlaklığı ve Trenda’nın şık çizgilerini bir araya getiren Trenda Metal, ayrıca gümüş, beyaz, saten, bronz, antrasit, füme ve siyah kapak alternatifleriyle isteğe göre de tamamlanabiliyor. Tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve ikili sıva altı çerçevelerle anahtar ve priz tercihlerinde ince zevklere seslenen seri zarif duruşuyla ön plana çıkıyor. 

Vüko, ürünlerinde güvenliğe büyük önem veriyor. Bu nedenle Trenda Metal’de tüm prizler “çocuk korumalı” olarak üretiliyor. Böylece keşfetmeyi seven çocukların bile, priz deliklerine sivri cisimler sokması engellenip, en üst seviye güvenlik sağlanıyor. Ayrıca akım korumalı Pro Dimmer serisi,...