19 / 04 / 2024

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.




Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından kuruldu.


Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Bakır ve Metal a)Demir,çelik,saç,bakır,alüminyum,çinko sarı ve sair metallerin ve hurdaların alım satımı,işlenmesi,dökümünün yapılması ve yaptırılması,nakliye ve bunlara ait her türlü makine aksam yedek parçalarının montaj ve imali alım satımı ithalat ve ihracatının yapılması. b)Metal mamül,yarı madde ve malzemelerin dökümü,fason dökümünün yapılması ve yaptırılması c)Her türlü metal ve metaldan mamüllerin yurt içi ve yurt dışında alımını ve satımın yapmak. d) Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları,metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. e) Şirket yurtiçi ve yurtdışında her türlü metal ve renkli metal ile metal hammadde ve madenlerinin işlenmesi, ithalat ve ihracatını yapmak.



Geri Dön