28 / 03 / 2024

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO Trenda ile evlerde vintage rüzgarı!

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.



Nostaljiye olan özlem, her dönem dekorasyon fikirleri içinde kendine yer buluyor. Dolayısıyla vintage, son yılların en fazla tercih edilen dekorasyon tarzları arasında ilk sırada geliyor. Bu dekorasyon trendi ile hem nostaljik hem de modern görünümü bir araya getirmek de mümkün oluyor. VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor.  

Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor. Parlak ve canlı renklerden olabildiğince uzak durulurken, gösterişli unsurlardan da uzaklaşılarak yalın tasarımlar tercih ediliyor. VİKO’nun sadeliğin mükemmelliğini yaşam alanlarına taşıyan serisi TRENDA’nın antik rengi elektrik anahtarları da bu tanıma tam olarak uyuyor. Çünkü vintage tarzına uygun olan antik rengiyle öne çıkan TRENDA Serisi’nin en önemli özelliklerinden biri de göz yoran detayları eleyerek ideal olanı tek bir karede toplayabilmesi… Bu sayede uygulandığı alanlarda bütünlüğün uyumlu bir parçası oluyor. TRENDA Serisi, güzelliği yalınlık ile çerçeveliyor.


TRENDA Serisi ürünler, duvarlara kolayca monte edilebilerek kullanıma hazır hale geliyor.



Geri Dön