26 / 04 / 2024

evlerde vintage trendi

evlerde vintage trendi

VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor. Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor.

1942'de bahçesiz evlerde kümes hayvanları beslemek yasak! 

1942 yılında bahçesiz evlerde kümes hayvanı beklemek yasaklanmış. Belediye bu konuda sıkı denetimlere başlamış.

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Pahalı evlerde yaşamak artık hayal değil: Kiraya yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 de!

Önceden pahalı evlerde yaşamak lükstü ve birçok kişinin bu hayali vardı. Fahiş kira artışlarıyla pahalı evlerde yaşamak da hayal olmaktan çıktı. Kiralara yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 zam yapan da var. İşte ayrıntılar...

Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!  

Prefabrik ev almak isteyenlerin beklediği indirim resmen geldi. Prefabrik Evim firması dubleks evlerde indirime gitti. Dubleks prefabrik evlerde kampanya resmen başladı! 4+1 ev 874 bin 900 TL'den 746 bin 900 TL'ye düştü!   İşte indirimli prefabrik ev fiyat listesi...

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1 339 bin TL'ye ucuz fiyata ev sahibi olma fırsatı!

Prefabrik evlerin fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından merakla sorgulanıyor. Hemen anahtar teslim prefabrik evlerde kampanya! 1+1, 2+1, 3+1... 339 TL'ye ev sahibi olma fırsatı.

Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı?

Prefabrik ev almak isteyen fakat yeteri kadar birikimi olmayan vatandaşlar Prefabrik evlerde konut kredisi çıkar mı? sorusuna yanıt arıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma sorununun giderilmesi için konteyner evler büyük bir rağbet gördü. Ancak konteynır evlerde üretim sorunu ortaya çıktı.

Son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda hemen hemen her kadının kolunda sıkça görmeye alıştığımız çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Peki son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi.

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vintage Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'na Gökhan Boğazkesen tarafından kuruldu.

evlerde vintage trendi Haberi

evlerde vintage trendi

Nostaljiye olan özlem, her dönem dekorasyon fikirleri içinde kendine yer buluyor. Dolayısıyla vintage, son yılların en fazla tercih edilen dekorasyon tarzları arasında ilk sırada geliyor. Bu dekorasyon trendi ile hem nostaljik hem de modern görünümü bir araya getirmek de mümkün oluyor. VİKO’nun TRENDA Serisi elektrik anahtarları, antik renk seçeneği ile yaşam alanlarında vintage trendini hoş detaylarla tamamlıyor.  

Vintage dekorasyonunda en çok toprak ve ahşap tonları kullanılıyor. Parlak ve canlı renklerden olabildiğince uzak durulurken, gösterişli unsurlardan da uzaklaşılarak yalın tasarımlar tercih ediliyor. VİKO’nun sadeliğin mükemmelliğini yaşam alanlarına taşıyan serisi TRENDA’nın antik rengi elektrik anahtarları da bu tanıma tam olarak uyuyor. Çünkü vintage tarzına uygun olan antik rengiyle öne çıkan TRENDA Serisi’nin en önemli özelliklerinden biri de göz yoran detayları eleyerek...