27 / 04 / 2024

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile emekliliğiniz en güzel koyda başlıyor!

"Emekliliiniz Çeşme'de en güzel koyda başlıyor" sloganıyla tanıtılan Villagio 50+ Rezidans Çeşme, sakin bir yaşam sunuyor...



Kuzu Holding imzası ile hayata geçirilen Villagio 50+ Rezidans Çeşme ile 60 yaş üstü insanların yaşamlarını kolaylaştıracak sakin bir yaşam sunuyor.


Yeni Birlik Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaşlanmayan proje olarak hayata geçirilecek olan Villagio 50+ Rezidans Çeşme projesi, sağlık konsepti ev sahiplerinin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusundan gereken hizmetleri, temel hijyenik bakımlarını, tıbbi bakımlarını fizik tedavi ve terapilerini kendi evlerinde ve proje dahilinde sağlık merkezinde alabilecek.


Çeşme Ayasaranda koyunda emekli hayatı

12 bin 100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Villagio 50+ Rezidans Çeşme projesinde rezidanslar 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire alanları 68 metrekare ike 154 metrekare arasında değişiyor. 


Sağlık konsepti ile ihtiyaçlar karşılanacak

Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu projeyle ilgili şunları söyledi; "Dünya nüfusu gittikçe yaşlanıyor ve insanlar yaş aldıkça, biyografileri ve alışkanlıkları doğrultusunda biyolojik, fizyolojik, sosyolojik, psikolojik ihtiyaçları ve beklentileri değişiyor. Almanya’da birçok enstitü ile bu alanda konseptler geliştiren ve hayata geçiren 20 yıldan fazla olan deneyimle bu projede amacımız, kişilerin yaşları ilerledikçe yaşam kalitelerini yükseltmektir” ifadelerinde bulundu. 50+ Rezidans sağlık konsepti ev sahiplerinin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda gereken hizmetleri, temel hijyenik bakımlarını, tıbbi bakımlarını, fizik tedavi ve terapilerini (Tuz odası, fizyoterapiler ve egzersizler, nefes ve oksijen terapisi, detoks ve aromaterapiler, masaj, beyin aktifleştirme ve hafıza terapileri, kişiye özel terapiler) kendi evlerinde ve sağlık merkezinde alabilecekler. Merkezine zindeliği ve mutluluğu taşıyarak 1.300 metrekarelik sağlık, spor ve spa merkezinde birçok alternatifle sosyal aktiviteler, terapi ve egzersiz imkanlarını sunuyor. Sanat atölyesi, hobi bahçesi, müzik ve dans etkinlikleri, restoranı, bistro kafesi, köy kahvesi, üç adet açık bir adet kapalı havuzu, proje içinde yürüyüş yolları ve asansörleri (7 adet) fitness salonu, saunaları, güneşlenme terasları ve alanları projede yer almaktadır." açıklamasında bulundu.

 

http://villagiocesme.com/


Geri Dön