16 / 04 / 2024

Ege-Koop'un Menemen'deki arsaları büyük ilgi gördü!

Ege-Koop'un Menemen'deki arsaları büyük ilgi gördü!

İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla göz kamaştıran Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsalar büyük ilgi gördü.



İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla göz kamaştıran Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsalar büyük ilgi gördü. Arsa kampanyası başlamasının üzerinden sadece on gün geçmesine karşın yüzde 95'i satıldı. 5 bin lira peşinat ve vade farksız altı taksit imkanı son gün fırsat Pazar günü sona eriyor. 


Kampanyanın başladığı il günden itibaren yoğun ilgi gören Villakent arsaları koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sunuldu. Bölgede kalan son 66 arsanın yüzde 60'ı sadece ilk beş günde tükendi. Büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen arsalar için 5 bin lira peşinat alındı. Özellikle son günlerde yaşanan yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile ülke ekonomisinin daha da sıkıntılı bir sürece girdiğini, bunun da zaten aylardır durağan bir seyir izleyen inşaat sektörünü daha da etkileyeceğini belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan," Ekonomideki olumsuzluğa rağmen arsa kampanyamız büyük rağbet gördü. Bin bahçeli konutun yeraldığı, Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve kampusüyle büyük dikkat çeken 5 bi öğrencili Gediz Üniversitesi'nin bulunduğu, plastik organize sanayinin de konuşlandığı geleceği parlak bir bölgede çok iyi bir yatırım imkanıydı."dedi. 


Ege Telgraf


Geri Dön