25 / 04 / 2024

Vista konakları örnek daire görselleri!

Vista konakları örnek daire görselleri!

Firma: Gül İnşaat ve Gül İnşaat Kentsel Tasarım

Proje: Vista Konakları

Vista konakları örnek daire görselleri ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Gül İnşaat ve Gül İnşaat Kentsel Tasarım ortak girişimi ile hayata geçirildi...



Vista konakları örnek daire görselleri ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım.


8 bin 700 metrekare arsa alanına sahip Vista Konakları, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon konut tiplerine yer verilen proje  Gül İnşaat ve Gül İnşaat Kentsel Tasarım  tarafından hayata geçirildi.


Banka kredisi kullanılabilen  Vista Konakları  Projesi, toplam 106 adet daireden oluşuyor. Projenin ortak alanları arasında;  fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, dinlenme alanları, buhar banyosu gibi olanaklar bulunuyor.


Vista Konakları'nda yer alan 3 oda 1 salon konutlar 110-155 metrekare, 4 oda 1 salon konutlar ise 255 metrekare olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Vista konakları örnek daire görselleri henüz projenin örnek dairesi hazırlanmadığı için görülmüyor. Proje; Adnan Kahveci Mah. Uludağ Cad. No:25 Beylikdüzü İSTANBUL adresinde yer alıyor.


Vista konakları örnek daire görselleri hakkında detaylı bilgi almak için (0212) 855 00 40 numaralı telefonu arayarak satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


 Vista konakları örnek daire görselleri!


 Vista konakları örnek daire görselleri!


Telefon: (0212) 855 00 40

Web adresi: www.vistakonaklari.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön