24 / 04 / 2024

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.



VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor. Konutlardan ticari mekanlara farklı ihtiyaçlar için kullanılabilen porselen karolar, grinin farklı tonları ve antrasitin öne çıktığı renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor.  


Alman Tasarım Konseyi tarafından verilen Iconic Awards kapsamında Interior Innovation ödülünü alan taş dokulu Tech-Slate, VitrA’nın en yeni porselen serileri arasında yer alıyor. Ahşap ve betonun uyumlu birlikteliğini sunan Mixcrete, sahil kasabalarındaki evlerin rahatlatıcı, havadar ve neşeli atmosferini yansıtıyor. Meridien ise doğal taşı modern bir dokunuşla yeniden yorumlayarak, soğuk ve sakin renkleriyle, modası geçmeyecek mekanlar yaratıyor.


VitrA’nın yeni ürünler ekleyerek zenginleştirdiği porselen karo serileri de mekanlara ilham veriyor. Oksitlenmiş doğal ve değişken ahşap tonlarını bir araya getiren Woodmix ve yaşanmışlık hissi veren ödüllü Pera serisi, şık ve sıcak mekanlar yaratıyor. Özgün ve modern olanı arayanlar ise doğal taşın pozitif enerjisini mekanlara taşıyan British Stone serisini tercih ediyor.


Geri Dön