19 / 04 / 2024

VitrA karolar duvar renkleri

VitrA karolar duvar renkleri

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Vitra Fit ile kusursuz döşemeler!

VitrA Fit, karolar arasındaki yükseklik farkını ortadan kaldırıyor. Zaman tasarrufu sağlayan ve ekonomik bir çözüm sunan ürün; büyük, ağır, ince veya esnek karoların döşenmesini kolaylaştırıyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor!

Tasarımı teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarına değer katan VitrA’nın ödüllü karoları, banyodan evin bütününe ve dış mekanlara kadar her yerde kullanım imkanı sunuyor.Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor.

VitrA’nın mermer görünümlü karolarıyla, duvarlarda yeni bir dönem başlıyor!

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Vitra karolarında boyut ve yüzey seçenekleriyle fark yaratıyor!

VitrA’nın, büyük ebatlı porselen karo üreticisi İtalyan LaminaM ® firmasıyla işbirliği yaparak sunduğu VitrA LaminaM ® karo serisi, yenilikçi malzemeleri ve üstün teknolojisiyle fark yaratıyor.

Vitra en büyük duvar karoları Inside ve Marmoline'ı tanıttı!

VitrA’nın Inside ve Marmoline karoları, büyük boyutlarıyla duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Türkiye’nin 33x100 cm boyutlarında üretilen ilk ve tek duvar karosu özelliğini taşıyan yeni seriler, mekanlarda doğal bir dokunuş sağlıyor...

VitrA'nın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu!

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor...

VitrA karolar duvar renkleri Haberi

VitrA karolar duvar renkleri

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor. Konutlardan ticari mekanlara farklı ihtiyaçlar için kullanılabilen porselen karolar, grinin farklı tonları ve antrasitin öne çıktığı renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor.  


Alman Tasarım Konseyi tarafından verilen Iconic Awards kapsamında Interior Innovation ödülünü alan taş dokulu Tech-Slate, VitrA’nın en yeni porselen serileri arasında yer alıyor. Ahşap ve betonun uyumlu birlikteliğini sunan Mixcrete, sahil kasabalarındaki evlerin rahatlatıcı, havadar ve neşeli atmosferini yansıtıyor. Meridien ise doğal taşı modern bir dokunuşla yeniden yorumlayarak, soğuk ve sakin renkleriyle, modası geçmeyecek mekanlar yaratıyor.


VitrA’nın yeni ürünler ekleyerek zenginleştirdiği porselen karo serileri de mekanlara ilham veriyor. Oksitlenmiş doğal ve değişken ahşap tonlarını bir araya getiren Woodmix ve yaşanmışlık hissi...