16 / 04 / 2024

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.



VitrA'nın açıklamasına göre, ürün ve tasarım kalitesi açısından dünya çapında mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF'ten VitrA'ya 2 yeni ödül geldi. Cemen-tech porselen yer karosu ile Upbeat duvar karosu serileri, iF Design Award 2017 ödülünü aldı.

 

VitrA Tasarım Ekibinden Selma Gülkan'ın imzasını taşıyan Cemen-tech, geçen yıl aldığı Red Dot, Interior Innovation Award ve Good Design’ın yanına iF'i ekleyerek uluslararası ödül sayısını 4'e yükseltti. Ezgi Osmanoviç'in tasarladığı Upbeat ise Good Design'ın ardından iF ödülünün de sahibi oldu.


1953'ten bu yana düzenlenen iF Design Award'a her yıl yaklaşık 50 ülkeden 5 binin üzerinde başvuru yapılıyor. Ürünler tasarım, endüstri ve mimari alanlarında uzman 60 kişilik uluslararası jüri tarafından yenilikçilik, fonksiyonellik, estetik ve çevre sorumluluğu gibi kriterlerle değerlendiriyor.


Bugüne kadar 14 iF ödülü almaya hak kazanan VitrA'nın ürünleri ayrıca EDIDA, Good Design, PlusX, Red Dot ve Wallpaper gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerine sahip.


AA


Geri Dön