28 / 03 / 2024

Vitra Rim-ex sayesinde yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarih oluyor!

Vitra Rim-ex sayesinde yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarih oluyor!

VitrA’nın, banyolarda yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Rim-ex sayesinde, klozetin içine yerleştirilen ve suyun dağılmasını sağlayan seramik aparat ile yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarihe karışıyor.



Haftada ortalama 3,5 kez yapılan ve her seferinde 28 dakika süren banyo temizliğinden 20 dakika kazandırıyor. Klasik klozetlerin iç kısmındaki girintili alanların tam olarak temizlenememesi sorunu, Rim-ex’in kanalsız yapısı sayesinde ortadan kalkıyor. Sağlığa zararlı organizmaların üremesine ortam yaratan kanalı bulunmayan Rim-ex, kolayca temizleniyor, standart klozetlere oranla %95* daha hijyenik bir ortam sunuyor.


 


Klozetin içine yerleştirilen ve suyun dağılmasını sağlayan seramik aparat, çıkarılabilme özelliğiyle kolay temizleme imkanı sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle her banyoya uyum sağlayan Rim-ex teknolojisi, VitrA’nın T4, Shift, Metropole, Retro, S50 ve S20 gibi serileriyle birlikte kullanılabiliyor. Banyo temizliğinin en zorlu ve en uzun kısmı olan klozet temizliğinde kolaylık sağlamak ve zaman kazanmak isteyenler için geliştirilen Rim-ex klozetler, mekâna bütünsel ve estetik bir görünüm katıyor.


Geri Dön