20 / 04 / 2024

VitrA'nın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu!

VitrA'nın 3 Kadın 3 Çağ temalı 2013 karo koleksiyonu!

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor...





VitrA’nın “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu, duvarlarda yeni bir çağ başlatıyor. VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor.


Avrupa Saraylarından Bugüne

VitrA Güzellik Çağı karolarından Opera, 17. ve 18. yüzyıl Avrupa saraylarının ve tarihi binaların duvar ve tavan süslemelerinden esinlenerek, klasiği modern bir yaklaşımla yeniden yorumluyor. En güzel örnekleri Versay Sarayı’nda bulunan ve “boiserie” olarak adlandırılan çerçeveli ahşap duvar panelleri, seramikle hayat buluyor. Opera, duvar süslemelerini çağrıştıran uçuk yeşil, gri veya bej renklerde fon üzerine işlenmiş, ince ve zarif üç boyutlu beyaz çiçekleriyle farklı mekanlar yaratıyor. 

 

Banyoda Toskana Esintisi

VitrA Masumiyet Çağı karolarından Attraction, İtalya’nın Toskana Bölgesi’ndeki Calacatta mermerine yeniden hayat veriyor. Calacatta, beyaz zemin üzerinde, griden beje dönüşen estetik damarlı yapısıyla dünyada ender rastlanan mermer çeşitleri arasında yer alıyor. VitrA’nın ReaLook teknolojisi sayesinde, gerçeği kadar doğal bir görünüme sahip 25x70 cm ebadındaki seri, mermerin ağırbaşlı ve ihtişamlı görüntüsünü, üç boyutlu kendinden rölyefli bir dekorla tamamlıyor.

İhtişamlı Duvarlar


VitrA’nın Gizem Çağı karolarından Savoy, sarayların iddialı ve göz alıcı tarzını modern bir yorumla sunuyor. Siyah, koyu yeşil, mavi ve bordo gibi güçlü renkleriyle dikkat çeken seride, altın baskılı rölyefler yer alıyor. 25x70 cm ebadındaki Savoy, inci yansımaları veren üç boyutlu desenleriyle duvarlara ağırbaşlı bir görüntü kazandırıyor.


Geri Dön