26 / 04 / 2024

Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!

Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!

YAPIMI devam eden Vodafone Arena`da alınan ilk bilgiye göre bir işçi, ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.



YAPIMI devam eden Vodafone Arena`da alınan ilk bilgiye göre bir işçi, ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor.


İhsan Coşkun'dan Vodafone Arena iş kazası açıklaması!



Sözcü



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş'ın inşaatı süren yeni stadı Vodafone Arena'da dün bir işçi 20 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Boya iskelesinden düştüğü belirtilen işçinin 50 yaşındaki Şahin Aydın olduğu öğrenildi. Talihsiz işçinin çatı kısmında boya yaparken kemerini takmadığı için düştüğü iddia edildi. Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz" denildi. 


Bugün



Haber Anadolu Ajansı'ndan şu şekilde servis edildi;


İnşaat halindeki Vodafone Arena Stadı'nda iskeleden düşen işçi öldü. 


Alınan bilgiye göre, Beşiktaş'taki BJK Beşiktaş İnşaata ait Vodafone Arena Stadı inşaatında çalışan boyacı ustası Şahin Aydın (52), henüz bilinmeyen nedenle iskeleden beton zemine düştü. 


Ağır yaralanan Aydın için olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Aydın, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 


Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve cumhuriyet savcısının bölgedeki incelemeleri sürüyor. 


Bu arada, inşaattaki özel güvenlik, basın mensuplarının kapıdan görüntü almasına izin vermedi. 


- Beşiktaş'tan açıklama 


İş kazasına ilişkin Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, inşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünün yaşandığı belirtildi. 


Kulübü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemelerin devam ettiği aktarılan açıklamada, "Elim kazayla ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir. Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.


AA



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Vodafone Arena'da, çalıştığı platformdan ayağı kayarak düşen işçi hayatını kaybetti.


Yapımı devam eden Vodafone Arena'da alınan ilk bilgiye göre bir işçi ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirldi. Polisin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. Hayatını kaybeden işçinin 50 yaşındaki Şahin Aydın olduğu öğrenildi.

 

Beşiktaş'tan, başsağlığı mesajı

 

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin yüksek bir noktadan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından Beşiktaş Kulübü internet sitesinden bir başsağlığı taziyesi yayımladı.


"Vodafone Arena'da Kulübümüzü Derinden Üzen Kaza" başlıklı başsağlığı taziyesi şu şekilde:


"İnşaat çalışmalarının devam ettiği Vodafone Arena'da boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir. Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir... Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz"


Bugün



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İskeleden düşen boyacı ustası Şahin Aydın, sağlık ekiplerinin çabalarına karşın kurtarılamadı.


BEŞİKTAŞ'IN yapımı süren stadı Vodafone Arena'da dün boyacı ustası Şahin Aydın (52), hayatını kaybetti. İskeleden düşüp ağır yaralanan Aydın için olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Aydın, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 


KULÜPTEN yapılan açıklamada, "Şahin Aydının kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kulübümüzü sarsan ve büyük üzüntüye sebep olan elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir. Elim kaza ile ilgili detaylı bilgiler daha sonra iletilecektir. Merhum Şahin Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz" denildi. 


GENEL MUDUR İHSAN COŞKUN: Her türlü tedbirler alınmıştı BEŞİKTAŞ İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaatındaki kazada Şahin Aydının hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak BJK TV'ye konuştu. Vodafone Arena inşaatındaki bütün çalışanlara iş güvenliği konusunda gerekli eğitimlerin verildiğini ve sıkı bir denetimin yapıldığını ifade eden Coşkun, "Kişinin düştüğü yerde güvenlik telleri var. Çalışan işçilerin kemerle kendilerini bağlaması için güvenlik telleri her yerde çekili. Kemeri, bareti, yeleği orada duruyor. Nasıl oldu bilemiyorum. 


HER TÜRLÜ TEDBİR ALINIYOR

BURASI sürekli kamerayla kontrol ediliyor. Şantiyede 5-6 iş güvenliği elemanı çalışıyor. Doktorumuz var. Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiye. Burada bir ihmal söz konusu olamaz" dedi.


Vatan



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BEŞİKTAŞ Kulübü'nün bitmesi için büyük ugras verdiği Vodafone Arena inşaatında is kazası sonucu Şahin Aydın hayatını kaybetti. 50 yaşındaki boyacı ustasının kemerini takmadığı için iskeleden 20 metreden düştüğü açıklandı. Beşiktaş Kulübü "Şahin Aydın'ın yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yasıyoruz" diyerek başsaglıgı mesajı yayınladı. 


Star




Haber Milat Gazetesi'nde şu şekidle yer aldı...


İstanbul'da dün sabah saatlerinde Beşiktaş Vodafone Arena inşaatında yaklaşık 20 metre yükseklikte çalışan bir işçi, dengesini kaybetmesi sonucu düşerek hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri ise cesedin üzerinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlattı.



Milat



Haber BirGün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı Inşaat'a ait inşaatta boya ustası olarak çalışan Şahin Aydın (52) adlı işçi, henüz bilinmeyen bir nedenle iskeleden beton zemine düştü. Ağır yaralanan Aydın kurtarılamadı. İnşaattaki özel güvenlik gazetecilerin kapıdan görüntü almasına izin vermezken, Beşiktaş Spor Kulübü yazılı açıklamasında olaydan ölen işçiyi sorumlu tuttu. Açıklamada "Boyacı ustası Şahin Aydın'ın kemerini takmaması sebebiyle 20 metreden düşerek yaşamını yitirmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Elim olayla ilgili incelemeler devam etmektedir" denildi. BJKTV'ye konuşan Beşiktaş İnşaat Genel Müdürü İhsan Coşkun da şantiyede her türlü tedbirin alındığını, bir ihmalin söz konusu olamayacağını savundu. 


BirGün


Geri Dön