26 / 04 / 2024

Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor!

Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş Kulübü yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner. yaptığı açıklamada. geçen günlerde ilk harcın atıldığı statta çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü söyledi



Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi olan Assis. İstanbul'da Beşiktaş ikinci Balkanı Ahmet Nur Çebi'yle dön görüştü. Siyah beyazlı takım Ronaldinho ile iki yıllığına anlaştı. Brezilyalı yıldızın yılık 6 mayon euro ücret alacağı açıklandı. 


Kartal'ın stadı yükseliyor.Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, "Çalışmalara hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Şu an istediğimiz düzeyde gidiyor" dedi. 

Beşiktaş'ın yeni stadı vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beşiktaş Kulübü yeni stattan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner. yaptığı açıklamada. geçen günlerde ilk haren artdığı statta çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Güner. Ocak aynın sonlarına doğru resmi temel atma töreni yapmayı planladı. Mamı ifade ederek. "Çalışmalara hızlı bir şekilde devam ediyoruz. 

Şu an istediğimiz düzeyde gidiyor.  Herhangi bir aksaklık ve sıkıntı yok. İnşaatın bir bölümünde beton atıldı. Bir yandan kazık çalışmalar yapılıyor. Diğer tarafta da hafriyat devam ediyor" diye konuştu. Umut Güner. hava şartları ve çalışmalara göre stadı 2014 yılının Ekim-Kası m aylan na doğru tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. 


Yeni Akit


Geri Dön