24 / 04 / 2024

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.



Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Gönderilen davetiyede, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, 10 Nisan 2016 günü saat 16.30'da gerçekleştirilecek olan 'Vodafane Arena açılış programında' sizleri de aramızda görmekten onur duyarız" dendi.


Takvim



Haber Fanatik Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Açılışına 3 gün kala Vodafone Arena'da son rötuşlar yapılıyor. Başkan Fikret Orman stattan ayrılmazken, 'ince işçilik' diye tabir edilen çalışmalar sürüyor. Locaların olduğu bölüme televizyon takılırken, sporcu çıkış tüneline körük yerleştiriliyor. Yedek kulübelerinin olduğu bölüme ise kum serildi. Takımların stada girecekleri tünele de tasarımını iç mimarların hazırladığı çeşitli grafitiler yapıldı. Sadece Arena'nın içinde değil, dışındaki çevre düzenlemelerinde de belediye ekipleri sona geldi.


Fanatik


Geri Dön