28 / 03 / 2024

Vodafone'dan Xiaomi Mi Watch Lite'a inanılmaz indirim! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan Xiaomi Mi Watch Lite'a inanılmaz indirim! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan Xiaomi Mi Watch Lite'a inanılmaz indirim geldi! bu fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Vodafone'da Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi..



Türkiye'nin en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'nun e-ticaret sitesi olarak tanınan Vodafone Her Şey Yanımda'dan Xiaomi'nin en beğenilen akıllı saatlerinden biri olan Xiaomi Mi Watch Lite'a indirimli  yaptı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Mi Watch Lite'ı Vodafone Her Şey Yanımda'nın mobil uygulaması üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak.

Xiaomi Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde TFT renkli dokunmatik ekranı ile ilgi çekiyor. Xiaomi Mi Watch Lite, 11 farklı egzersiz moduna sahip ve ayrıca 50 metre derinliğe kadar 5 ATM su geçirmezlik özelliğine sahip. 

Vodafone dan Xiaomi Mi Watch Lite a inanılmaz indirim! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...Xiaomi Mi Watch Lite, PSG sensörüyle kullanıcının 24 saat nabzını doğru bir şekilde algılar ve nabız normal seviyelerin üzerine çıktığı zaman kullanıcıya uyarı Xiaomi Mi Watch Lite, 2 saat içinde yüzde 100 şarj olur ve tipik kullanımlarda şarjı 9 güne kadar dayanır.

Peki, Vodafone'da  Xiaomi Mi Watch Lite fiyatları ne kadar? İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi..


Geri Dön